Nordsjællands Politi efterlyser i øjeblikket to unge mænd, som mistænkes for at have været med til at begå et overfald ved Teknisk Skole i Hillerød for en måned siden.

»Der er tale om et knivoverfald, som har fundet sted ved højlys dag og ved en uddannelsesinstitution, hvilket vi ser med meget stor alvor på, da det er et sted, unge mennesker skal kunne færdes trygt og sikkert.«

Sådan udtaler politikommissær Anders Juul Jørgensen om sagen, der fandt sted fredag den 13. august.

Den dag blev en ung mand omkring klokken 11.30 overfaldet af fem personer ved skolen – og stukket med kniv i sit ene lår.

Her ses den ene mistænkte, A.
Her ses den ene mistænkte, A. Foto: Nordsjællands Politi
Vis mere

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt anholdt og sigtet tre personer i sagen, heriblandt personen der er mistænkt for at have ført kniven.

De sidste to personer er endnu på fri fod – og i den forbindelse har politikredsen nu udsendt to billeder af to unge mænd, som man mener er de formodede medgerningsmænd.

»De tre formodede gerningspersoner, som vi har sigtet i sagen, har ikke villet oplyse os om deres medgerningspersoners identiteter, og det er desværre heller ikke lykkedes os at finde frem til dem ad andre efterforskningsveje. Derfor efterlyser vi dem nu offentligt og håber, at nogle borgere kan genkende dem, så vi kan pågribe dem,« fortæller politikommissær Anders Juul Jørgensen i en pressemeddelelse.

De to formodede medgerningsmænd beskrives på følgende måde:

Her ses den anden mistænkte, B.
Her ses den anden mistænkte, B. Foto: Nordsjællands Politi
Vis mere

Mistænkt A beskrives som værende mellem 18 og 25 år, lys i huden og almindelig af bygning. Han har let skægvækst, og han var iført mørk kasket, mørk trøje med skrift på brystet, mørke bukser samt mørke sko. Han havde en bæltetaske om livet.

Mistænkt B beskrives som værende mellem 17 og 22 år, lys i huden og almindelig af bygning. Han var iført en omvendt mørk kasket med rødt motiv ved skyggen (muligvis en Gucci-cap med slangemotiv), mørk trøje med et lille mærke foran på venstre side af brystet, mørke joggingbukser med mønster ned langs siden samt mørke sko med en hvid bund.

Hvis du har oplysninger i sagen eller kan genkende de to unge mænd – eller den ene af dem – bedes du ringe til Nordsjællands Politi på telefonnummer 1-1-4.