Nordjyllands Politi er stille og roligt ved at samle det puslespil, der skal være med til at opklare, hvad der præcis skete med den 40-årige kvinde, der natten til søndag blev dræbt og delvist parteret i en garage i Hadsund.

Tirsdag har politiet nemlig fået henvendelser fra syv vidner, mens obduktionsrapporten også har fastslået en dødsårsag. Det fortæller lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, til B.T.

»Vi har fået flere oplysninger, efter obduktion blev foretaget mandag, herunder også hvad dødsårsagen er. Men det er ikke noget, vi vil oplyse om - i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt,« siger han og fortsætter:

»Det har været vældigt positivt med tilbagemeldinger fra vidner. Syv personer har henvendt sig, og de er nu ved at blive afhørt,« fortæller efterforskningslederen.

Mandagens obduktion har fastslået en dødsårsag, men politiet vil ikke oplyse, hvad der dræbte den 40-årige kvinde.
Mandagens obduktion har fastslået en dødsårsag, men politiet vil ikke oplyse, hvad der dræbte den 40-årige kvinde. Foto: Alarm112midtjylland.dk
Vis mere

En 28-årig er i øjeblikket sigtet for drab og usømmelig omgang med lig og sidder lige nu varetægtsfængslet i fire uger.

Mandag oplyste politiet, at manden og den 40-årige kvinde mødte hinanden tilfældigt på værtshuset Jagthuset i Hadsund natten til søndag.

Under en time efter forlod de så stedet gående hånd i hånd, inden politiet klokken 04.48 anholdt manden i en garage ved Nørregade, hvor kvinden lå død. Politiet fortalte efterfølgende, at manden havde påbegyndt partering af kvinden.

De syv vidner skal nu være med til at kortlægge, hvad der er sket i tidsrummet mellem de forlod værtshuset, og til politiet nogle timer senere rykkede ud til adressen på Nørregade.

En nabo, der kan se direkte over til gerningsstedet, har til B.T. fortalt, hvordan politiet har arbejdet intenst i garagen og i den 28-årige mands lejlighed.

Efterforskningslederen, Frank Olsen, oplyser også, at de nu er færdige med de kriminaltekniske undersøgelser.

»Nu skal vi i gang med at lave en vurdering og en analyse af de spor, som vi har fået fra kriminalteknikerne. Og så skal vi gennemgå alle afhøringer og forsøge at sætte brikkerne sammen.«

Den 28-årige mand fra lokalområdet i Hadsund nægter sig skyldig.