Flere borgere har kontaktet politiet, siden de mandag aften bad offentligheden om hjælp til at finde den 19-årige Mark Corneliussen, som har været forsvundet siden fredag aften.

Indtil videre er politiet dog stadig på bar bund i sagen.

Det fortæller Steen Nyland, vagtchef ved Fyns Politi, tidligt mandag morgen.

»Vi arbejder fortsat på at finde ham og har ikke fået noget gennembrud i sagen, selvom vi har modtaget flere henvendelser,« siger han.

Hvad er næste skridt i eftersøgningen?

«Vi har stadig flere henvendelser, vi skal i gennem, og så må vi se, hvad det giver anledning til i forhold til vores eftersøgning.«

Den 19-årige Mark Corneliussen blev sidst set på Old Irish Pub i Vintapperstræde i Odense klokken 23.15 fredag aften.

Mandag eftermiddag indledte Missing People en eftersøgning af den forsvundne 19-årige på opfordring fra mandens mor, som talte med sin søn fredag aften. Det fortalte moderen til B.T. mandag aften:

»Han var bundulykkelig og græd. Han fortalte, at han var blevet bestjålet. Både hans telefon, kort og penge var væk,« sagde hun og tilføjede, at Mark fortalte, at han ville forsøge at finde sine ting, hvorefter de sagde farvel.

Fyns Politi undersøgte mandag flere adresser, mens Missing People søgte i flere store områder omkring Odense, men indtil videre er altså intet nyt om den forsvundne teenager.

Mark Corneliussen er 180 centimeter høj og har mørkt, blond hår. Da han forsvandt, var han iført mørke denimbukser, en sort Rock Bull-bluse og hvide sko.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på 114.