Mandag 11. januar i år ændrede Kevin Magnussens liv sig for evigt.

Her fik han og ægtefællen, Louise Gjørup, en lille datter, som blev født hele syv uger for tidligt.

Nu fortæller den danske racerkører om de mange spørgsmål, der er dukket op i hans hoved i forbindelse med den livsomvæltende begivenhed. Det gør han til Euroman.

»Det kan godt være, at det er mig, der tager ud og kører racerbilen, men det er jo min kone, der udfylder den allervigtigste rolle derhjemme med at sørge for, at alt hænger sammen,« siger den 28-årige dansker.

Louise Gjørup og Kevin Magnussen.
Louise Gjørup og Kevin Magnussen. Foto: Grand Prix Photo
Vis mere

Undervejs i artiklen, hvor Kevin Magnussen roser sin ægtefælle i store vendinger, sætter han også ord på, hvordan hun klarer langt størstedelen af arbejdet, der allerede startede med graviditeten.

»Jeg har følt mig meget utilstrækkelig som mand i forbindelse med, at vi har fået vores første barn,« siger han.

»Under hele graviditeten er det for det første kvinden, der gør hele arbejdet (...) Pludselig er der bare et barn, hvor jeg føler som mand, at man ikke fatter noget, før man står med barnet i sine hænder. Efter fødslen er barnet jo også livsafhængigt af moren – ikke af faren.«

Han erkender også, at han i høj grad forsøger at kompensere for den 'ulige' fordeling, når man bliver forældre.

Kevin Magnussen kører i øjeblikket for Chip Ganassi Racing-teamet i den amerikanske Le Mans-serie (IMSA) efter at have kørt fire sæsoner for Haas i Formel 1.

For nylig annoncerede han, at han skal være ekspert på dansk tv hos TV3 Sport. Han vil således være til stede i studiet, når sæsonen bliver skudt i gang i Bahrain søndag.