Kevin Magnussen har torsdag aften delt en glædelig nyhed.

Han og ægtefællen Louise Gjørup er nemlig blevet forældre for første gang. Det oplyser den 28-årige danske stjerne i et Instagram-opslag.

Fødslen forløb dog ikke helt som forventet, da datteren er blevet født hele syv uger for tidligt.

'I mandags mødte jeg mit livs kærlighed, da Louise og jeg bød vores lille pige velkommen til verden. Det er virkelig en fantastisk følelse at blive forælder. Laura er født syv uger for tidligt, så vi er på hospitalet med hende for at sikre os, at hun bliver stærk og sund, inden vi tager hende med hjem,' skriver Kevin Magnussen til billedet.

Det bliver dog ikke til mange dage sammen med den lille ny for nu tidligere danske Formel 1-kører. Han skal nemlig inden længe rejse til USA, hvor det næste kapitel i karrieren venter.

'Jeg tager afsted til Amerika på lørdag, hvilket kommer til at blive svært, men jeg er fast besluttet på at rejse derhen og kæmpe for min anden sejr i 2021,' slutter han sit opslag.

Kevin Magnussen skal i denne sæson køre for Chip Ganassi i den amerikanske IMSA-serie, og det er altså det, der tvinger ham til at forlade sin kone og lille datter for en stund.

2021-sæson starter officielt med en træningsweekend i Daytona, Florida, 22.–24. januar, og ugen efter afvikles et af sæsonens højdepunkter i IMSA-serien, 24-timers-løbet, så på samme bane.

Louise Gjørup og Kevin Magnussen.
Louise Gjørup og Kevin Magnussen. Foto: Grand Prix Photo
Vis mere

Det er ikke mere end små to måneder siden, at danskeren i et interview med TV3 Sport afslørede, at han til foråret skulle være far. Det skulle dog vise sig at blive et vinterbarn i stedet for.

Senest fortalte Magnussen så til B.T., at familieforøgelsen samtidig betød, at det var tid til at samle familien.

»Indtil nu har jeg jo haft min hverdag i England og ude i verden, mens Louise har kunnet bo i Danmark og komme på besøg i London. Nu samler vi familien i England, men kommer selvfølgelig til at være meget i USA,« sagde han blandt andet.

Kevin Magnussen blev i sommeren 2019 gift med Louise Gjørup. De har dannet par siden 2015.