Selv om hun hverken har udgivet musik eller spillet store koncerter i flere år, er Adele stadig en god forretning – også for hendes manager.

Flere britiske medier, heriblandt The Daily Mirror, har set på Adeles manager Jonathan Dickins' firmas regnskab for 2019, og her er der ingen (corona-) krise.

Firmaet 'September Management Ltd.', der repræsenterer en lang række musikere med Adele som suverænt største navn, tjente ifølge The Daily Mail sidste år 27.457 pund om dagen – det svarer til cirka 225.000 kroner.

Firmaet har i alt værdier for omkring 30 millioner pund, hvilket betyder, at de ugentlig kan bogføre et overskud omkring 1,6 millioner kroner.

Adele i 2017
Adele i 2017 Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Her er det, at manageren Jonathan Dickins kan juble over et stærkt år.

Ifølge The Daily Mirror har han nemlig i 2019 udbetalt løn til sig selv for mere end 10 millioner pund.

Adele tjente selv 4,75 millioner pund, hvilket svarer til cirka 39 millioner kroner, og dermed har hendes manager indkasseret omkring 50 millioner danske kroner mere end Adele.

Coronakrisen udskød i efteråret Adeles kommende album på ubestemt tid.

Den 32-årige britiske superstjerne dukkede i oktober for første gang i fire år op på, tv da hun var vært på programmet 'Saturday Night Live'.

På det seneste har omverdenen især haft fokus på Adeles vægttab, hvilket hun kommenterede i det amerikanske comedy-show:

»Jeg ved, at jeg ser meget, meget anderledes ud, siden I sidst så mig,« lød det fra Adele, der havde denne sjove forklaring på sit tyndere jeg:

»Men faktisk måtte jeg på grund af covid-19-restriktionerne og restriktionerne for rejser rejse 'let', og derfor tog jeg kun halvdelen af mig med. Og det er denne halvdel, jeg valgte.«