Er man fan af popstjernen Adele, er det næppe undgået ens opmærksomhed, at popstjernen det seneste år har gennemgået et drastisk vægttab.

Omkring 45 kilo er røget af popikonet, og fans har flere gange været chokerede over, at de nærmest ikke kunne kende Adele. Lørdag kommenterede Adele sit vægttab.

Det skete på humoristisk vis, da hun var vært på det amerikanske underholdningsprogram 'Saturday Night Live'.

Det var første gang siden 2008, at hun deltog i programmet. Dengang var hun 19 og var ved at skyde karrieren i gang og deltog som sanger i programmet.

Hendes optræden gav hende et gennembrud i USA, og kort efter strøg hendes album '19' til tops på de amerikanske hitlister.

Det havde Adele tydeligvis ikke glemt, da hun lørdag igen var tilbage i programmet.

Tilbage i 2008 var hun med i samme udgave, hvor den dengang kontroversielle republikanske politiker Sarah Palin var med. Det førte til, at mange millioner så med – og dermed også så Adele, mener popstjernen.

»Jeg ved ikke så meget om amerikansk politik. Jeg er jo britisk. Og jeg vil ikke sige noget, der er for politisk. Men jeg vil gerne sige dette: 'Sarah Palin, babe.. Tak for alt',« lød det fra Adele, der var helt på toppen og havde godt med humør til at udfylde værtsrollen. Blandt andet kom hun ind på sit store vægttab:

»Jeg ved, at jeg ser meget, meget anderledes ud, siden I sidst så mig,« lød det fra Adele, der havde denne sjove forklaring på sit tyndere jeg:

»Men faktisk måtte jeg på grund af covid-19-restriktionerne og restriktionerne for rejser rejse 'let', og derfor tog jeg kun halvdelen af mig med. Og det er denne halvdel, jeg valgte,« lød det kækt fra Adele.

Det er første gang, at man hører Adele direkte kommentere sin vægt, som ellers har optaget mange fans det seneste halve år.

Popstjernen blev skilt fra sin mand gennem syv år, Simon Konech, sidste år, og efterfølgende begyndte kiloene at rasle af hende.

Det vakte flere gange furore blandt fans, der ikke kunne kende deres idol.

Lørdagens præstation på 'Saturday Night Live' har dog tilsyneladende begejstret de fleste fans. I hvert fald er det væltet ind med positive kommentarer til showet på twitter.

Begejstringen kan måske skyldes, at Adele – foruden at være vært – også medvirkede i et satirisk indslag omhandlende det amerikanske program 'The Bachelor'. Her forestillede hun at være en af de mange bejlere til ungkarlen – og en meget selvoptaget en af slagsen. Og det har nok fået smilet frem hos mange.

Den del af indslaget kan ses herunder: