Det seneste år har Adeles forvandling skabt stor opmærksomhed. For hvis du tror, at lidt ekstra sul på kroppen afføder mange kommentarer, så skulle du prøve at tabe dem.

Men én ting er den 32 sangerindes ydre. Noget andet er den indre forvandling, som hun nu selv løfter sløret for på Instagram.

'Jeg troede, at vi skulle være stressede og uærlige, forvirrede og uselviske som en disneyfigur,' skriver hun i et post på sin profil.

Her fortæller hun, hvordan bogen ‘Untamed - stop pleasing, start living’ har ændret hendes liv.

I løbet af det seneste år har hun da også sporadisk lagt billeder og tekster op på sin profil, hvor man får indtryk af, at sangerinden har ændret livsstil.

I oktober sidste år skrev hun i forbindelse med et billede af sig selv: ‘Jeg plejede at græde, men nu sveder jeg.’

Og på hendes 32 års fødselsdag i maj delte hun et billede, hvor den fysiske forandring var så markant, at flere følgere ikke kunne genkende hende.

Og der er øjensynligt også forsvundet lidt kilo på sangerindens krop.

Men det er altså ikke kun udseendet, som Adele har arbejdet med:

'Jeg er så klar til mig selv efter at have læst denne bog! Det er som om jeg bare fløj ind i min krop for allerførste gang. Puha!,' skriver hun og opfodrer andre til at give sig i kast med bogen:

'Enhver, der har nogen form for kapacitet til virkelig at give slip og give efter for sig selv med enhver form for ønske om at holde fast i det kære liv. Gør det. Læs den. Udlev den. Øv dig på det.’

Og har du tænkt dig at følge sangerindens råd, skal du udstyre dig selv med en overstregningstusch, så du er klar til at tage noter, lyder rådet.

‘For du vil helt sikkert komme til at referere til bogen. Tro mig,’ skriver Adele.

Sangerinden folder ikke nogle af de mere konkrete ændringer i sit liv ud. Hun gør det dog klart, at hun for alvor har fundet ud af, at hun er sin egen lykkes smed.

‘Jeg var aldrig klar over, at jeg alene var ansvarlig for min egen glæde, lykke og frihed. Hvem vidste, at vores frigørelse frigjorde dem omkring os? Jeg gjorde ikke,’ siger hun.

Det er ikke kun Adele, der taler godt om bogen, som er skrevet af forfatter Glennon Doyle Melton. Skuespiller Reese Witherspoon har på Twitter skrevet:

‘Erindringen er spækket med utrolige indsigter i, hvad det betyder at være kvinde i dag, hvad vi lærte som unge piger om, hvordan vi skulle opføre os, og hvad vi skulle tro på.’