Det vakte stor furore, da stjernerapperen T.I. i sidste uge fortalte, at han hvert år slæber sin datter med til gynækolog for at tjekke, om hendes jomfruhinde stadig er intakt.

»Dagen efter hendes fødselsdagsfest plejer hun at lege med sine gaver, men jeg putter en sedel på hendes dør, hvor der står: Gynækolog. 9.30 i morgen,« sagde han blandt andet i podcasten 'Ladies Like Us'.

Hverken far eller datter har efterfølgende udtalt sig om sagen, men nu er der kommet en reaktion fra den 18-årige datter, Deyjah Harris, som ikke er til at tage fejl af.

Hun har nemlig valgt ikke længere at være blandt de 11,5 millioner mennesker, som følger ham på Instagram. Desuden har hun liket en række kritiske tweets om sin berømte far, skriver E! Online.

Hun har blandt andet tilkendegivet sin sympati for tweets, der kalder hans handlinger for 'ulækkert', 'besidderisk' og 'kontrollerende', skriver mediet.

Flere verdensstjerner som Chrissy Teigen og Iggy Azalea har siden udtalelserne udtrykt deres forfærdelse over T.I.s kontrol af datterens jomfruhinde.

»Ville virkelig ønske, at kvinderne, der interviewede ham, ville have sagt noget til ham. Han har seriøse kontrol-problemer over for kvinder i alle aspekter af sit liv, og har brug for terapi«, skrev Azalea i et tweet, som siden er blevet slettet.

Kvinderne bag podcasten, Nazanin Mandi og Nadia Moham, har taget udsendelsen ned og undskyldt for deres manglende reaktion, da han fortalte om datterens tvungne lægebesøg.