Liebhaverenklaven Hellerup i udkanten af København er et af de boligområder, hvor mursten bliver handlet til landets højeste huspriser, og kæmpe store millionhandler er mere reglen end undtagelsen.

Et område, som tiltrækker de rige og berømte, og en af dem er sangsmeden og musikeren Mads Langer, som står bag en af årets dyre hushandler i den eksklusive bydel.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

I foråret købte 3AM-sangeren nemlig en mere end 300 kvadratmeter stor pragtvilla i det eftertragtede område, hvor hovedstaden møder det mere mondæne Nordsjælland. Handlen er netop blevet tinglyst, og det er ikke småpenge, musikeren har måttet slippe for at overtage nøglerne til det over 100 år gamle liebhaverhjem og dets otte værelser: Salgsprisen lyder nemlig på intet mindre end 26 millioner kroner.

Dyre kvadratmeter

Huset er handlet i et såkaldt skuffesalg, hvor det ikke har været udbudt til salg på det offentlige boligmarked. Det betyder også, at der ikke er en udbudspris at forholde sig til, men beløbet, Mads Langer har betalt for sit nye hjem, ligger i den høje ende i forhold til niveauet i det dyre område:

Ifølge Boliga.dks salgsdata blev villaerne i Hellerups postnummer i gennemsnit solgt for 65.367 kroner pr. kvadratmeter i det første halve år af 2021, hvilket svarer til over 11 millioner kroner for et nogenlunde normalt hus på 170 kvadratmeter.

Mads Langer – som har et nyt album på vej – har dog betalt en del mere for sine nye kvadratmeter: Salgsprisen for Hellerup-villaen kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på lige knap 86.400 kroner – mere end 20.000 kroner over gennemsnittet.

Se de dyreste huse i Hellerup her

https://www.boliga.dk/resultat?propertyType=1&zipCodes=2900&sort=price-d&priceMin=20000000