Leg 'Vild med dans'. Vær kreativ. Dyrk motion. Bliv smidig. Stræk ud. Byg noget. Lav dit eget hjemme-spa. Vask dine hænder. Bliv hjemme.

Ovenstående er alt sammen bud på, hvad man kan lave, mens man som følge af coronakrisen holder sig hjemme. Det lyder måske banalt, men tilsat en sjov video med Sofie Linde og Joakim Ingversen bliver det interessant - og sjovt.

I hvert fald modtager de to tv-værter i skrivende stund store mængder virtuel kærlighed for den video, de har delt onsdag aften.

I videoen, som du kan se nedenfor, ser man blandt andet en afklædt Joakim Ingversen i hjemmespa - i køkkenvasken.

Ligeledes ser man Sofie Linde male et billede, der - med al respekt - ligeså godt kunne have været malet af en toårig.

Til videoen, som er delt på Sofie Lindes Instagram-profil, skriver hun:

'Vi skal holde sammen, hver for sig. Derhjemme. Hvad skal man så lave?'

Om parrets bud på aktiviteter skaber inspiration i de danske hjem, er ikke til at sige, men de skaber i hvert fald et godt grin hos flere.

'Elsker jer. Jeres kærlighed er uden tvivl ægte hjerter mellem,' skriver en bruger. En anden skriver: 'Gosh, hvor er I skønne.'

I opslaget gør Sofie Linde opmærksom på, at videoen er lavet på opfordring fra det danske politi, der da også i kommentarsporet takker parret for at sprede budskabet.

Og Sofie Linde og Joakim Ingversen er ikke de eneste, der hjælper politiet med at sprede budskabet om, at danskerne så vidt muligt skal blive hjemme i øjeblikket.

Forleden dukkede rigspolitichef Thorkild Fogde således op på internetfænomenet Anders Hemmingsens Instagram-profil med samme budskab. Det kan du læse mere om her.