Hvordan ville du have det med, at din ekskone strøg direkte videre i favnen på Casper Christensen?

I den nye sæson af ’Klovn’ har Casper Christensen byttet Iben Hjejle ud med Lene Nystrøm, hvilket efterlader Søren Rasted som tredje hjul.

I ’Klovn’-serien fortæller Casper, at ’Aqua’-Lene gik fra Søren Rasted, fordi han var blevet for tyk.

Hvad grunden var til, at Lene Nystrøm og Søren Rasted i virkelighedens verden blev skilt fra hinanden sidste år, er privat, men da Søren Rasted forleden var gæst i P3-programmet ’Den sorte boks’, kunne værterne alligevel ikke lade være med at spørge lidt ind til ’Klovn’.

Casper og Aqua-Lene.
Casper og Aqua-Lene. Foto: TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)
Vis mere

Hvordan har du det med at se din ekskone spille Casper Christensens kæreste, spurgte de to værter.

»Hun har været med i mange film. Jeg har set hende i 10 film eller noget, så jeg har set hende før. Jeg synes, det er sjovt. Jeg synes generelt, det (’Klovn’, red.) er pissesjovt,« lød svaret.

Søren Rasted afslørede tilmed, at han selv har en lille rolle i den aktuelle ’Klovn’-sæson.

»Jeg har selv en lille cameo i det allersidste afsnit. Jeg har læst noget af manus, og det er virkelig sjovt.«

Aqua.
Aqua. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Værterne spørger også kort ind til et billede på Instagram, hvor det ser ud, som om Rene Dif har hovedet oppe i Lene Nystrøm. Værterne undrer sig over, hvordan det fungerer at turnere med Aqua, hvor alle har været kærester med hinanden på kryds og tværs.

»Det kan godt se lidt rodet ud udefra, men vi kender hinanden så godt. Der er ikke to, jeg kender bedre end Lene og Rene på godt og ondt,« forklarer Søren Rasted.

Om sin nye rolle i ’Klovn’ har Lene Nystrøm tidligere udtalt til TV2, at hun er stor fan af serien og ofte krummer tæer over de pinlige scener.

»Jeg skal spille mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje.«

Casper Christensen har i en sms til B.T. tidligere helt kort forklaret, hvorfor hans kone fra den virkelige verden, Isabel, ikke er med i den nye omgang ’Klovn’.

»Det er super enkelt. Isabel gider ikke sådan noget pjat.«

Hør hele udsendelsen med Søren Rasted i 'Den sorte boks' HER.