»Jeg fucking dræber hele din familie.«

Sådan råbte Smash Mouth-forsangeren, Steve Harwell, til en tilskuer til en af pop/rock-bandets koncerter, som fandt sted lørdag i New York.

Her skal den 54-årige stjerne også have heilet ud mod publikum og rakt fuck til dem.

Det skriver New York Post, der henviser til en række videoer fra koncerten, som i øjeblikket florerer rundt omkring på sociale medier.

(Se en af videoerne længere nede i artiklen)

I videoerne kan man blandt andet se Smash Mouth, der står bag hittet 'All Star', have tekniske problemer med deres udstyr.

Imens render Steve Harwell lettere slingrende rundt på scenen, hvorfra han blandt andet truer publikum.

Man kan også se ham spilde sine drinks og høre ham sige en lang række bandeord.

Udover at true en af sine fans med at dræbe hans familie, siger Steve Harwell også, at han 'aldrig ville forlade sit hjem, hvis han var bedre til at onanere'.

I kølvandet på koncerten har Steve Harwells talsperson udtalt, at forsangeren trækker sig fra Smash Mouth.

»Steve har døjet med helbredsproblemer i otte år, og under hans optræden oplevede han adskillige symptomer, der hænger sammen med hans helbredssituation,« siger talspersonen og fortsætter:

»Så fra i dag vil Steve gå på pension fra Smash Mouth for at fokusere på sit mentale og fysiske helbred.«

Steve Harwell blev for otte år siden diagnosticeret med hjerteproblemer og wernickes encefalopati, som er en akut tilstand, der skyldes mangel på tiamin i hjernen.

Tilstanden rammer oftest folk med et langvarigt overforbrug af alkohol og har for Steve Harwell betydet, at han døjer med tale- og hukommelsesproblemer, fortæller talspersonen.

Smash Mouth fortsætter som band, selvom deres forsanger nu har trukket sig.