Kid Rock bliver beskyldt for at være homofobisk, efter en video af ham, der optræder på en bar i Tennessee, er gået viralt.

I videoen kan man blandt andet se – og ikke mindst høre – den 50-årige rockstjerne råbe gloser, der er nedsættende mod homoseksuelle.

Det skriver Billboard og TMZ, der er i besiddelse af videoen fra baren, der hedder FishLipz Bar & Grill.

Ifølge de amerikanske medier skyldtes Kid Rocks udbrud, at flere gæster havde taget deres telefoner frem for at optage ham, mens han sang.

Det gjorde sangeren rasende og fik ham til at synge følgende:

»I fucking faggots (bøsserøve, red.) med jeres iPhones. I kan dele dét her i stedet,« lød det fra sangeren, der samtidig tog godt fat i skridtet på sig selv, mens han stirrede ind i kameraet.

Se episoden herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Kid Rock har ikke overraskende fået en del kritik i kølvandet på videoen – især på Twitter, hvor flere kalder ham en bigot og skriver, at de er færdige med hans musik.

Den amerikanske sanger har endnu ikke udtalt sig i sagen, selvom flere amerikanske medier har kontaktet hans bagland for en kommentar.

Det er da heller ikke første gang, at Kid Rock kommer i problemer for at ytre sig i vendinger, der ikke ligefrem er gennemtænkte.

Så sent som i sidste måned trak han overskrifter, fordi han blev optaget, mens han benyttede sig af n-ordet, mens han tilbage i november 2019 blev fjernet fra scenen på en bar i Nashville, fordi han begyndte at tilsvine talkshowværten Oprah Winfrey.

»Oprah Winfrey er sådan … 'Hey, jeg vil bare have kvinder til at tro på det lort her'. Fuck hende. Hun kan sutte pik sidelæns,« sagde han dengang.

Læs mere om den episode her.