Onsdag forlod Ninos Oraha sin post i donutkæden Bronuts, bare halvanden måned efter Türker Alici også trak sig.

Dermed er en æra officielt forbi for kendis-venneparret, der startede Bronuts sammen i 2019.

Nu sætter Ninos Oraha ord på den svære beslutning, der især skyldes én ting, fortæller han til B.T.

»Jeg føler, jeg har svigtet min familie et eller andet sted. Selvom jeg har været til stede derhjemme, har jeg ikke prioriteret dem nok.«

»To dage efter min datters fødsel var jeg på arbejde. Det er ikke okay,« forklarer Ninos Oraha.

Han fortæller, at han onsdag havde en samtale med investor Lars Langelund Jørgensen, og at de to blev enige om, at Ninos Oraha ville stoppe og dermed sælge sin andel af Bronuts.

Helt konkret hvad der ligger bag beslutningen, ønsker han ikke at kommentere på.

Dermed er Bronuts Group ApS nu kun ejet af Lyngså Invest Aps, som er det selskab, der er ejet af Lars Langelund Jørgensen, og selskabets direktør Selcuk Yildirim.

Det var Lars Langelund Jørgensen, der købte konkursboet for at drive Bronuts videre, efter kæden blev erklæret konkurs i december 2021.

Det var ellers planen at både Ninos Oraha og Türker Alici skulle fortsætte i forretningen. Men sådan gik det ikke til alligevel.

»Det har været hårdt. Jeg følte, jeg stod alene, da Türker stoppede. Det var som at miste halvdelen af mig selv,« siger Ninos Oraha, der forsikrer om, at de to stadig er rigtig gode venner.

Ninos Oraha forklarer, at han har været med i den nye proces, men at der er blevet taget beslutninger om Bronuts' fremtid, som han ikke har kunnet se sig selv i længere.

Fredag annoncerede Bronuts Group Aps på Facebook deres nye logo og skrev, at de var glade for endelig at kunne præsentere det »nye og forbedrede Bronuts.«

»Jeg ønsker dem held og lykke. Det er et overstået kapitel for mig nu, og jeg har fundet fred med det og er lettet over, at jeg er færdig.«

»Hvad der sker med Bronuts nu er ikke mit bord længere. Hvad de gør, er deres beslutning.«

Selvom Bronuts nu officielt er et overstået kapitel for både Ninos Oraha og Türker Alici, så ser de to venner tilbage på nogle gode år, fortæller han.

»Det har været en fantastisk og meget lærerig rejse. Man skal ikke fortryde noget, men se tilbage på at vi skabte noget fedt, der skabte glæde og mange arbejdspladser.«

Undervejs nåede det at blive til 150 medarbejdere, 12 forretninger og én konkurs.

Türker Alici arbejder nu som personlig træner, mens Ninos Oraha har planer om at vende tilbage til socialpædagogfaget.

Men først og fremmest handler det for ham om at prioritere familielivet og den otte måneder gamle datter højst.

Både Türker Alici og Ninos Oraha er kendt fra tv, da de begge har deltaget i 'Robinson Ekspeditionen', ligesom Türker også har deltaget i 'Paradise Hotel'.