Radiovært på Nova FM Christina Sander venter sig.

»Det bliver en dreng,« siger hun til B.T.

Hun er sat til den 15. december og er nu fem måneder henne og har det rigtig godt. Det bliver hendes og kærestens Michaels første barn.

»Jeg lagde ud med et par måneders morgenkvalme og træthed. Det var, som om jeg havde de vildeste tømmermænd. Men nu er jeg nået den gyldne halvvej og har det helt perfekt,« siger den 32-årige radiovært.

Christana Sander viser stolt sin mave frem.
Christana Sander viser stolt sin mave frem. Foto: Privat foto
Vis mere

De har holdt graviditeten hemmelig, siden de fandt ud af det, men nu er Christinas mave begyndt at vise sig, så parret syntes, det var på tide at gøre det officielt. Og nyheden er blevet vel modtaget af både venner og kolleger.

»Jeg er SÅ overvældet af al den kærlighed, jeg har fået fra de mennesker, jeg har omkring mig, men også fra de folk, der har skrevet til mig på de sociale medier,« siger Christina Sander.

Men der har også været et par mindre henrykte kommentarer. En troll under navnet 'klubgosmag' skriver på Nova FMs Instagram opslag: »HURRA for en kendisfisse uden værdighed.. #semigjegerblevetkneppet«

Men den slags kommentarer giver Christina Sanders ikke meget for.

»Jeg griner ad sådan en kommentar. Det er super ærgerligt, at folk synes, det er nødvendigt at skrive sådan noget, men det rører mig ikke. Dog er jeg glad for, at den ikke faldt i den periode, hvor jeg var super hormonel, så var jeg nok begyndt at græde.«

Christina Sander sammen med kæresten Michael Riis.
Christina Sander sammen med kæresten Michael Riis. Foto: Privat foto
Vis mere

Christina Sander flyttede sammen med kæresten Michael Riis, som spiller for håndboldklubben TMS Ringsted, i maj i år, og hun fortæller, at der ligger en sjov historie bag. De lærte hinanden at kende som naboer. Christina flyttede ind hos Michael for to et halvt år siden, mens hun stadig havde sin egen lejlighed lige ved siden af. I maj udlejede de så deres to lejligheder og flyttede sammen i en ny lejlighed.