'Jeg fortrød, vi nogensinde havde fået et barn. Og det kom jeg til at sige til Marlon, da han var helt lillebitte. Det glemmer jeg aldrig, at jeg sagde til ham.'

Sådan indleder radiovært på NOVA FM, Christina Sander, et opslag på sin Instagram-profil. Over teksten har hun sat et billede ind af sig selv og sin etårige søn, Marlon.

I opslaget skriver hun, at hun er bange for, at hun ikke har været ærlig nok om, hvordan hun har haft det i rollen som mor:

'Jeg har holdt alt det grimme skjult, og jeg har ikke gjort nok for at bryde illusionen. Men det sidste, jeg vil, er at bidrage til et glansbillede, som i bedste fald bare er misvisende, men i værste fald får nybagte mødre til at føle sig uduelige,' skriver hun.

Har du selv prøvet at skamme dig over noget, du har gjort eller følt som mor? Så skriv til B.T. her.

Men nu skal illusionen om den perfekte mor og det perfekte barn brydes, mener hun, og derfor bryder hun nu tabuet på sin profil. I Instagram-opslaget fortæller hun ærligt sine 7.500 følgere, at det har taget hende lang tid at føle sig rigtig tilpas i mor-rollen:

'Det tog mig lang tid at acceptere kontroltabet, og det tog mig lang tid rigtig at elske Marlon.'

At begyndelsen var så hård for Christina Sander, skyldes, ifølge hende selv, at hun i starten, da Marlon var kommet til verden, havde mange smerter, når hun ammede.

Det har tydeligvis ikke været let for radioværten at dele sine tanker om sit første år som mor med ssine mange følgere. Hun skriver nemlig, at hun har været bange for at dele 'den hårde sandhed':

'Jeg frygter, hvad folk vil tænke om mig, i stedet for at minde mig selv om, at jeg kunne have hjulpet andre i samme båd med at føle sig mindre ensomme i det.'

Og Christina Sanders budskab med opslaget er helt klart:

'Du er ikke en 'lortemor', fordi du græder, råber og taber hovedet en gang imellem. Du er et menneske ligesom mig, og jeg ved at jeg – på trods af alting – har været, og er, verdens bedste #mor.'