Prinsesse Dianas niece, Kitty Spencer, har fået sig en kæreste.

Der er tale om den 32 år ældre rigmand Michael Lewis.

Parret har ifølge Daily Mail forsøgt at holde det skjult for offentligheden siden august, men det er lykkedes avisen at få billeder af parret sammen fra Manhattan, USA.

Vidner fortæller, at parret først lod som om, at de forlod deres hotel hver især. Men kort tid efter steg de ind i den samme taxi, der kørte fra stedet.

Parret, der henholdsvis er 28 år og 60 år, er tidligere set sammen i Lewis' palæ i det centrale London.

Ifølge mediet har Kitty Spencer indtil 2017 været i et fire år langt forhold med ejendomsmogulen Niccoloo Barattieri di San Pietro, der er 48 år gammel.

Spencer, der ernærer sig ved at stå model, blev for alvor kendt, da hun var gæst ved prins Harry og hertuginde Meghans bryllup i maj sidste år.

På bare én nat gik Kitty Spencer fra at have 17.000 følgere på Instagram til at have en halv million, og det havde hun ikke set komme.

»Jeg troede, jeg havde en anden persons telefon, da jeg vågnede næste morgen,« siger hun til magasinet Harpers Bazaar.

Blandt de mærker, som modellen har gået for, kan nævnes Versace.

I interviewet med Harpers Bazaar fortæller Kitty Spencer, at hun var stolt over at dele catwalk med stjerner som Monica Belucci og Naomi Campbell.

Kitty Spencer har også haft dansk selskab i form af den danske supermodel Helena Christensen, som hun også har delt catwalk med.