Den danske prins Nikolai har landet en forside på det den ukrainske udgave af det populære modemagasin Vogue.

Det kan man læse på modelbureauet Scoop Models Instagram-profil, hvor de har delt et billede af forsiden.

Forsiden er helt minimalt sat op, med den 19-årige prins' ansigt og teksten 'Nikolai - Prins af Danmark'.

Vogue Ukraine skriver selv på sin Instagram: 'Coveret på det månedlige tillæg blev prydet af den 19-årige prins Nikolai, den sjette i rækken som kandidat til den danske trone'.

Billederne er taget af fotografen Marco van Rijt, der tidligere har taget billeder af den populære prins, sidst til magasinet Euroman.

Den ukrainske udgave af Vogue har 206.000 følgere på Instagram og omkring 180.000 på Facebook. Magasinet udkommer til cirka 50.000 læsere ved hvert oplag.

Prins Nikolai gjorde sig bemærket på catwalken, da han den 30. november gik til Diors kæmpestore modeshow i Tokyo, Japan.

Inden da havde han haft sit store gennembrud som model i England.

Det var i februar 2018, at grevinde Alexandra og prins Joachims ældste søn havde sit første modeljob, da han gik catwalk for Burberry under London Fashion Week.

Prinsen får ikke apanage, så har han måttet tjene penge på andre måder.

Han kastede sig blandt andet over en militær uddannelse sidste år, da han startede på Hærens Sergentskole i Varde.

Det skulle dog vise sig, at det ikke var den rette vej for ham, og Prinsen meldte sig ud igen efter nogle måneder.

Arbejder hos milliardær

Han har på det seneste suppleret sin modelkarriere med et job, hvor han er startet i virksomheden M. Goldschmidt Holding A/S som trainee.

Mikael Goldschmidt beskæftiger sig blandt andet med ejendomme. Men virksomhedens opkøbte også detailkæden Imerco i 2016, og Goldschmidt selv er god for milliarder.

Den danske koncern blev grundlagt i 1979 og har sammenlagt 2000 ansatte fordelt på 35 virksomheder, der hovedsageligt befinder sig i Danmark.

Det var i øvrigt også i en ejendom ejet af Goldschmidt, at grevinde Alexandra lejede sig ind i 2016 efter sin skilsmisse med Martin Jørgensen.