I lørdags fyldte Owen Wilsons datter, Lyla Wilson, tre år.

Det fejrede hendes mor og Owen Wilsons ekskæreste, Varunie Vongsvirates, ved at dele et sjældent billede af datteren på sociale medier.

Og på billedet er det tydeligt at se, at treårige Lyla Wilson har ansigtstræk, der minder opsigtsvækkende meget om den 52-årige skuespiller.

Ikke desto mindre har hun aldrig nogensinde mødt sin berømte far. Det fortæller hendes 35-årige mor i et interview med Daily Mail.

Herunder kan du se billedet af Owen Wilsons datter (artiklen fortsætter under billedet):

»Han (Owen Wilson, red.) er ikke involveret i hendes liv overhovedet,« siger Varunie Vongsvirates til det britiske medie og fortsætter:

»Owen har faktisk aldrig nogensinde mødt Lyla. Aldrig. Han hjælper til økonomisk, men det har aldrig været mere end det.«

Da Daily Mail spørger Varunie Vongsvirates ind til det faktum, at hendes datter ikke har mødt sin egen far, sender hun en stikpille mod Hollywood-stjernen.

»Lyla har brug for en far i sit liv. Det er ironisk, at Owen bliver ved med at få roller, hvor han skal spille faderroller, når han ikke engang har mødt sin egen datter.«

Varunie Vongsvirates og Owen Wilson nåede at date on and off i fem år, før Lyla kom til verdenen.

Owen Wilson har også to sønner på otte og fire år, som han har fået med to forskellige kvinder.

Den ældste fik han med sin daværende kæreste, Jade Duell, som han brød med i 2011, mens han deler sin anden søn med sin tidligere personlige træner, Caroline Lindqvist.

Daily Mail har forsøgt at få en kommentar fra Owen Wilson til hans angiveligt ikke-eksisterende forhold til datteren, men det har ikke været muligt.

Andre læser også