Det er – efter alt at dømme – ikke særlig fedt at være Marilyn Manson længere.

Det seneste års tid har flere kvinder stået frem og anklaget rockstjernen, hvis borgerlige navn er Brian Warner, for alverdens grusomme ting. Blandt andet fysiske overgreb og psykisk terror.

Nu er han endnu en gang kommet i søgelyset, efter Rolling Stone udgav en større, undersøgende historie om sagen baseret på retsdokumenter og nye interview med mere end 55 personer.

Af denne fremgår det, at Marilyn Manson nu anklages for at have låst kvinder inde i en lille, lydisoleret glasboks i timevis. Et såkaldt 'Bad Girls Room', han brugte som isolationscelle til at straffe kvinderne, når de havde været 'slemme'.

Efter sigende skulle Marilyn Manson selv have refereret til den lydisolerede boks i gamle interview, blandt andet i 2011, da han talte med V Magazine.

Ifølge en af stjernens tidligere assistenter, Ryan Brown, var det da også almindeligt kendt, at denne boks fandtes i hans lejlighed i West Hollywood. Han mener dog aldrig at have set kvinder blive låst inde.

Ashley Walters, der også før har været assistent for rockmageren (og selv har anklaget ham for seksuelle overgreb), fortæller, at han elskede at fortælle folk om boksen.

»Han havde altid en spøgende, pralende tone,« siger hun.

Flere anklagere har refereret til Mansons hjem som 'et sort køleskab', fordi han sørgede for at holde temperaturen omkring de 18 grader – og samtidig holdt stedet mørkt.

Adskillige udenlandske medier beretter om, at der er rettet henvendelse til Brian Warners advokat, men at der ikke er kommet svar retur.

I februar – da de første anklager begyndte at bryde frem – delte stjernen selv et Instagram-opslag, hvori han afviste beskyldningerne mod ham.

'Disse nylige påstande om mig er forfærdelige forvrængninger af virkeligheden,' skrev han dengang.

Andre læser også