Man kunne se en tydeligt rørt Miley Cyrus på scenen, da hun skulle synge sin meget velkendte sang 'Wrecking Ball'.

En sang, hun ellers har sunget hundredvis af gange før, siden den blev udgivet i 2013 – men søndag var sangen ekstra svær at synge for popstjernen.

Det skete under en koncert, der ledte op til det storslåede event Super Bowl i Florida.

Her kunne man finde 28-årige Miley Cyrus først iklædt lilla glimmer-'footballshirt' og derefter cheerleader-kostume på scenen i byen Tampa i delstaten, hvor netop Super Bowl skulle spilles.

Selve koncerten blev af flere medier beskrevet som fantastisk, hvor Miley Cyrus blandt andet fik besøg af musiklegenderne Billy Idol og Joan Jett, som også sang deres største hit.

Den tidligere Disney-stjerne hyldede også sin gudmor, Dolly Parton, med at synge det velkendte countrynummer 'Jolene', herefter kom 'Wrecking Ball', og den var hård at sluge for Miley Cyrus.

Sangen er nemlig skrevet om hendes nu eksmand Liam Hemsworth, og det fik følelserne til at rulle.

For under selve sangen blev hun nødt til at stoppe med at synge for at tørre tårerne væk. Mens hun hang med hovedet, forklarede hun, hvorfor hun reagerede sådan.

»At synge den sang, 'Wrecking Ball', om at føle sig fuldstændig knust og ødelagt … alles lidelser er forskellige, og det samme gælder alles smertetærskel,« forklarede hun til publikum og fortsatte:

»Jeg går rundt med meget glitter, og jeg bærer en masse 'rustning', men jeg har også følelserne helt ude på tøjet, og mit hjerte bliver ofte knust.«

Efter koncerten startede Super Bowl, som endte med en sejr til det lokale hold 'Tampa Bay Buccaneers', og i det verdenskendte 'Half-Time-show' styrede superstjerne The Weeknd showet.

Du kan se det følelsesladede klip nedenfor.