Mascha Vang og kæresten Troels Krohn Dehli har købt hus i Kolding, skriver hun på sin blog.

Det er langt væk fra København, hvor Mascha har boet indtil nu, men hun er bare glad for, at hun nu kan falde i søvn med Troels ved sin side.

‘Vi overtager huset 1. december og har ikke engang sat vores egne huse til salg endnu, men det kommer de. Det haster bare ikke mere, end det jager. Jeg ville være sikker på, huset var købt først, så vi ikke pludselig var boligløse, og det helt rigtige ikke dukkede op. Dét er så det sidste, vi ikke er nu! Er der nogen, der vil købe et hus… Eller to, haha!??’ skriver Mascha Vang.

Hun fortæller, at hun allerede føler sig godt tilpas i den jyske by. Selv Koldings borgmester har sendt hende en velkomst-e-mail.

I torsdags mødte Realityportalen hende ved Zulu Comedy Galla, hvor hun endnu ikke var helt sikker på, at hun var klar til at flytte fra hverdagen og vennerne i København.

»Jeg ved ikke helt, om jeg er klar til at flytte, men det bliver man vel. Jeg er jo så glad for at bo herovre, og uanset hvor jeg kommer til at bo henne, så vil jeg bare komme til at pendle ret meget til København. Det er jo herovre, min omgangskreds og mit arbejde er,« forklarede Mascha.

Det er Troels Dehlis arbejde som jagerpilot, der holder ham i Kolding.