Det forelskede par har bestemt et par krav til deres kommende fælles hjem.

Der er ingen tvivl om, at Mascha Vang de seneste måneder har tænkt meget på, hvordan hun og kæresten, Troels, kan komme til at bo sammen uden for mange ofre. Mens Mascha bor i Dragør på Sjælland, bor Troels nemlig i Kolding i Jylland, og parret er godt trætte af at have et langdistanceforhold.

På grund af Troels’ arbejde som jagerpilot er det ikke muligt for ham at flytte, så der er meget, der tyder på, at det bliver Mascha, der må hive teltpælene op og flytte fra hovedstaden. Hun har også allerede haft snakken med sin datter, Hollie Nolia, om en mulig ny skolestart i det jyske – en samtale, som heldigvis gik over al forventning.

Da Mascha og Troels torsdag aften dukkede op til Zulu Comedy Galla, lød det, som om en flytning var tættere på end nogensinde:

»Ja, altså det nærmer sig måske med en flytning til Jylland. Jeg ved ikke helt, om jeg er klar til at flytte, men det bliver man vel. Jeg er jo så glad for at bo herovre, og uanset hvor jeg kommer til at bo henne, så vil jeg bare komme til at pendle ret meget til København. Det er jo herovre, min omgangskreds og mit arbejde er,« forklarede Mascha og fortalte lidt om, hvordan parrets fælles hjem gerne må se ud:

»Vi leder efter et dejligt, hyggeligt hus. Og så skal det være sådan lidt gammelt og charmerende. Jeg er ikke til store vinduer og nybyggeri. Det skal være med stuk, høje paneler og dejlig have. Og noget plads. Så der er en del krav,« grinede Mascha.

»Heldigvis er vi enige om tingene,« grinede Troels.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk