Først annoncerede Barack Obama sin ankomst, nu er det Mascha Vangs tur til at rykke til Kolding.

Den 39-årige blogger er blevet kæreste med jagerpiloten Troels Krohn Dehli, og nu har de altså valgt at købe et hus sammen i det sydjyske.

»Det var der, Troels boede…Eller hans arbejde er dernede omkring. Så det er det nemmeste at flytte,« fortalte Mascha Vang lørdag aften på den røde løber til Voice 18-showet i Tivoli.

Parret overtaget det nye hus den første december, så de når desværre ikke at være hjemme, når Barack Obama den 28. september besøger byen.

»Ellers kunne han have hjulpet med at male,« griner Mascha Vang og tilføjer, at det ikke var på grund af Barack Obama, at hun havde valgt Kolding, der også for nylig har gjort sig bemærket med en alternativ havfrue-statue.

»Ja, den er så fin buttet. Det var synd, den mistede hovedet. Den var så sød.«

Mascha Vang, der hidtil har boet i København, frygter ikke at hun kommer til at kede sig i provinsen.

»Det ved jeg ikke. Alle jeg taler med siger, at Kolding er så fedt. Det er to timer fra alt. Jeg tror, det nok skal gå. Og så kommer jeg jo til at pendle meget frem og tilbage.«

Hendes datter Hollie Nolia er kommet i skolealderen og skal med flytningen også skifte skole, fortæller Mascha Vang og tilføjer, at det ikke bliver noget problem i forhold til Hollie Nolias far, racerkøreren Nicolas Kiesa.

»Han bor omkring Køge og er vant til at have hende hver anden weekend. Han kommer til at gå glip af nogle timer, men jeg tror ikke, det bliver det store problem. Vi er så gode til at få det til at fungere.«