Mads Vad har været hårdt ramt af coronakrisens nedlukninger.

I hvert fald er det gået ned af bakke for hans århusianske danseskole VM Dans det seneste år. Det viser anpartsselskabets nyligt offentliggjorte årsregnskab, og heri peges skylden på netop covid-19-situationen.

'Vild med dans'-danseren fremviser nemlig et underskud på mere end 641.000 kroner, hvilket er mere end en fordobling af sidste års negative resultat.

Samtidig er danseskolens egenkapital sunket til en mindre gæld på 5.800 kroner, hvor der sidste år stod et plus på 635.000 kroner.

Men den negative udvikling under juli sidste år til juli i år var »som forventet henset til påvirkningen af covid-19 på selskabets drift«, som det beskrives i ledelsesberetningen.

Det er særligt personaleomkostningerne til danseskolens omtrent 30 ansatte - herunder fem på fuldtid - der har været en dyr fornøjelse.

Her beløber udgifterne sig nemlig på mere end tre millioner kroner.

Men i årsregnskabets noter fremgår det ligeledes, at Mads Vads 15 år gamle danseskole har fået hjælp af statens støtteordninger til at klare sig helskindet gennem coronanedlukningerne.

I årets netop afsluttede sæson af 'Vild med dans' dansede Mads Vad med sundhedsguruen Michelle Kristensen.
I årets netop afsluttede sæson af 'Vild med dans' dansede Mads Vad med sundhedsguruen Michelle Kristensen. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Ikke mindst på lønomkostningerne, som virksomheden er blevet kompenseret med 466.000 kroner for, samt derudover økonomisk støtte på 403.000 kroner for faste omkostninger.

Dog forventer ledelsen at vende den negative udvikling, nu man ikke længere er ramt af coronanedlukninger.

»Der forventes et positivt resultat i den kommende regnskabsperiode efter normalisering af driften,« skrives det i ledelsesberetningen.

Udover Mads Vad består direktionen i VM Mikkelsen Dans ApS af direktøren Anders Gjørtler Jensen, som privat danner par med tv-kokken Dak Wichangoen.

Andre læser også