»Det føles, som om jeg aldrig bliver glad igen. Men det ved jeg jo godt, at jeg gør.«

Sådan lyder det fra Line Hoffmeyer i det seneste afsnit af podcasten '112 for knuste hjerter', hvor Maria Jencel er vært.

Her taler influenceren ud om sit meget omtalte brud og kommende skilsmisse med den 49-årige komiker Lasse Rimmer.

De to blev kærester i efteråret 2015, og meget hurtigt blev der fokuseret på Line Hoffmeyers alder, fordi hun er 20 år yngre end Lasse Rimmer.

Parret har gennem årene gentagne gange afvist, at aldersforskellen ville blive et problem, men i podcasten fortæller Line Hoffmeyer nu, at det i sidste ende faktisk var netop denne, der var en stor årsag til bruddet.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer i 2016.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer i 2016. Foto: Privat
Vis mere

»Det er træls at indrømme, når alle sagde: 'Du er for ung til ham', og jeg altid svarede: 'Nej, jeg er ej', men det var jeg,« indrømmer influenceren, der blot var 22 år gammel, da hun mødte den 20 år ældre komiker.

Hun fortsætter:

»Jeg havde ikke en følelse af, hvad jeg ønskede mig i parforholdet overhovedet, da jeg gik ind i det. Jeg var ung og havde bare en følelse af, at jeg gerne ville have ham, så jeg endte med at gøre en masse mærkelige ting for at få ham. Jeg ville så gerne have ham, at jeg fik præsenteret mig selv på en bestemt måde, fordi jeg tænkte, at det var det her, han gerne ville have.«

Ifølge Line Hoffmeyer bunder nogle af deres forskelligheder i, at Lasse Rimmer – ifølge hende – er introvert, mens hun selv er ekstrovert og trives i store selskaber med mange mennesker omkring sig.

Ifølge influenceren påpegede Lasse Rimmer deres forskelligheder allerede tidligt i forholdet, men hun var så forelsket, at hun afviste hans indvendinger og formåede at overbevise ham og sig selv om, at de skulle være sammen.

Gradvist begyndte virkeligheden dog at gå op for Line Hoffmeyer, og hun blev mere og mere ulykkelig i forholdet.

Og da parret pludselig blev ramt af det, som Line Hoffmeyer beskriver som en 'udefrakommende krise', blev deres forskelligheder for massive, og hun kunne mærke, at hun var nødt til at slutte forholdet.

»Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne finde mig selv længere. Det var sket for meget, og vi var gået for meget i hver sin retning. Jeg havde lavet for meget om på mig selv og prøvet at være noget, jeg ikke var,« siger hun til Maria Jencel.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer blev gift i august 2019. To år efter annoncerede de, at de skulle skilles.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer blev gift i august 2019. To år efter annoncerede de, at de skulle skilles. Foto: LINDA KASTRUP
Vis mere

I august i år offentliggjorde Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer på deres respektive sociale medier, at de skal skilles efter to års ægteskab.

I september flyttede Line Hoffmeyer så ud af deres fælles lejlighed og ind i sin egen lejlighed, hvor hun bor alene. Og det har været rigtig hårdt, fortæller hun i podcasten, hvor hun også ender med at bryde sammen:

»Det har været helt forfærdeligt,« siger hun, før hun beder Maria Jencel om at holde en pause, fordi hun begynder at græde.

På trods af at bruddet tydeligvis gør ondt på Line Hoffmeyer, så afviser hun over Maria Jencel, at hun og Lasse Rimmer skal være sammen.

»Det er en fornuftsbaseret beslutning, men det betyder ikke, at ens hjerte er lige så hurtig til at begribe det. Så bare fordi jeg ved, at det ikke skal være ham og mig, så er det ikke ensbetydende med, at jeg bare kan stoppe med at elske ham. Jeg ville ønske, der var en knap, man kunne slukke på, men det er der ikke.«

Du kan høre hele afsnittet af '112 for knuste hjerter' med Line Hoffmeyer her.