Efter næsten 22 års parløb har Lina Rafn besluttet, at det er tid til at hylde en ganske særlig mand i hendes liv på Instagram.

Her vil det måske være oplagt at tro, at hyldesten er tiltænkt hendes mangeårige Infernal-makker, Paw Lagermann. Men det er faktisk ikke tilfældet.

Manden, som har fortjent en ode, hedder Kasper Pertho og er hendes kæreste.

'25. december har jeg bogstaveligt talt tilbragt havdelen af mit liv sammen med denne mand.'

'Jeg viser ham ikke (så meget) her på Instagram, for modsat mig er han ikke meget for opmærksomhed. Heldigvis.'

'Måske er det dét, der får det til at fungere. Han er alt, hvad jeg ikke er – og vice versa,' skriver hun således på det sociale medie.

Her er der også delt en række billeder af parret, der altså har været sammen siden 1998, og som sammen blev forældre til datteren Carmen i 2010.

'22 år, baby. Ikke dårligt. Overhovedet ikke dårligt. Og du er stadig lækker,' afslutter den 44-årige sangerinde på sin Instagram-profil, der har næsten 72.000 følgere.

Her deler hun jævnligt bidder af sit farvestrålende liv. Billeder fra koncerter, photoshoots og andre aspekter af en Infernal-stjernes hverdag.

Privatlivet værner hun dog om, og det var da også først sidste år, hun besluttede at dele billeder af sin nu 10-årige datter med sine følgere.

For Lina Rafn var det vigtigt, at datteren selv var i stand til at forstå og træffe valget om at optræde på de sociale medier, forklarede hun dengang.