»Forklaringen kan koges ned til, at hun ikke er glad. Og jeg kan ikke bede hende om at være ked af det sammen med mig, så hvis hun ønsker sig noget andet, så skal jeg gøre det muligt for hende. Og så må jeg æde det,« fortæller komikeren Lasse Rimmer.

»Jeg kan ikke gøre så meget ved det. Så havde jeg jo gjort det bedre,« tilføjer han i det nyeste afsnit af kollegaen Christian Fuhlendorffs podcast 'Hva' Så?!', der udkom torsdag.

For Lasse Rimmers fans og influenceren Line Hoffmeyers mange følgere på Instagram kom det som et chok, da parret tirsdag offentliggjorde, at de går fra hinanden efter to års ægteskab.

Men for parret har det været en beslutning, der har været længe undervejs efter en periode fuld af modgang, fortæller Lasse Rimmer.

Foto: STUB, MICHAEL
Vis mere

»Vi var pressede. Det var et sammenfald af corona og livet på andre punkter, der var mere private, som har ramt os. Det er ikke manglende vilje eller manglende kærlighed, og det er det, der er så tåbeligt ved at prøve at forklare det,« fortæller han.

Line Hoffmeyer, der som influencer har delt ud af sin hverdag på Instagram, har været åben om parrets problemer med at blive forældre trods hjælp fra fertilitetsbehandling, ligesom Lasse Rimmer i oktober måtte tage orlov fra et af sine job som morgenvært på Radio 100 for at hellige sig mere tid med familien, fordi hans arbejdsiver også tærede på hustruens kræfter og hverdag.

I podcasten tilføjer Lasse Rimmer, at forholdet også har været tynget af, at hans yngste datter, som han har fra et tidligere ægteskab, har haft det hårdt. Og så er der 'noget med personligheder', som kan være svært i et forhold, som han forklarer.

»Hvis jeg prøver at løse et problem på alle måder, jeg kan, og det ikke lykkes, så kan jeg godt ende med at resignere, gå i dvale og vente på, at det er overstået. Og hvis hun reagerer modsat på problemer og ikke kan lægge det fra sig og hele tiden er engageret i det, også når det ikke føles, som om der er løsninger på det, så er mit fravær så meget tydeligere.«

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer blev gift i august 2019.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer blev gift i august 2019. Foto: LINDA KASTRUP
Vis mere

Trods udfordringerne er eksparret fortsat venner, og både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer havde mange varme ord tilovers for deres tidligere bedre halvdel, da de hver især annoncerede bruddet tirsdag aften.

Og i podcasten, som er optaget, inden skilsmissen blev offentligt kendt, fortæller komikeren også, at de fortsat nærer varme følelser for hinanden, og at han regner med, at Line Hoffmeyer fortsat vil være en del af de to bonusbørns hverdag.

»Hendes følelser for mine piger er ikke forandret af, at vi ikke kan sammen. De er dårligt nok forandret over for mig.«