Dronning Margrethe stod bag kostumer og scenografi på 'Snedronningen', som havde premiere 1. december, men havde derudover også mange andre ting at glæde sig over søndag aften.

Hele hendes familie var nemlig mødt op. Både søstre, børn, børnebørn, svigerbørn og sågar søstres børnebørn deltog ved den festlige aften.

Blandt de fremmødte gæster kom Kronprinsen med sine fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

De kunne glæde sig over, at der allerede var musik og fest, inden de overhovedet var trådt ind i Tivolis Koncertsal.

Foto: Foto: Kasper Løjtved/ Byrd
Vis mere

Tivoli-Garden spillede nemlig forskellige juleklassikere, mens folk stod på rad og række i kulden og ventede på at få et glimt af de kongelige.

Hele haven var lyst op af årets juleudsmykning med både falsk sne og lys i lange baner.

Kronprinsen havde dog ikke sin kones selskab, da hun skal ud at rejse, og heller ikke prins Joachim mødte op. Til gengæld ankom prinsesse Marie sammen med sin stedsøn prins Nikolai og prinsesse Benediktes barnebarn komtesse Ingrid.

Desuden kom der også andre kendte til festlighederne. Københavns overborgmester, Frank Jensen, var blandt de besøgende. Derudover deltog Bente Scavenius, som er tætte venner med dronning Margrethe.

Her ses prins Nikolai i selskab med sin stedmor, prinsesse Marie, og sin grandkusine komtesse Ingrid.
Her ses prins Nikolai i selskab med sin stedmor, prinsesse Marie, og sin grandkusine komtesse Ingrid. Foto: Foto: Kasper Løjtved/ Byrd
Vis mere

Dronning Margrethe deltog selvfølgelig også, men hun og musiker Oh Land ankom tidligere og tog bagindgangen, hvor de begge gav udtryk for, hvor nervøse de var.

Dronning Margrethes to yngre søstre, prinsesse Benedikte og prinsesse Anne-Marie, var også med til den store premiere på ballet-udgaven af det berømte eventyr skrevet af H.C. Andersen.

Tivoli oplyser i en pressemeddelelse, at det er ottende gang, at Dronningen har takket ja til at designe kostumer og scenografi til sådan et projekt.

Grunden, til at kronprins Frederik var alenefar for en aften, er, at Kronprinsessen skal til Indonesien 2. december med udviklingsminister Rasmus Prehn og Executive Director for FN's Befolkningsfond Natalia Kanem. Besøget skal sætte fokus på seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder, oplyser kongehuset.