Karsten Ree har i mange år gået og bygget sin formue op og set den falde fra hinanden igen. I dag er han mangemilliardær, men har planer om at blive over dobbelt så rig.

Rigmanden blev første gang milliardær, da han solgte Den Blå Avis for omkring to milliarder kroner. Men hans store formue blev nærmest halveret, da han mistede 800 millioner kroner, som han havde investeret i Amagerbanken, der gik ned under finanskrisen.

I dag er han mangemilliardær igen. I et interview til Ekstra Bladet afslører han, at hans formue er oppe at runde de 3,6 milliarder.

Mere vil have mere

Men mere vil have mere, og det vil Karsten også. Han har nemlig ingen planer om at læne sig tilbage og kigge tilfreds på de mange penge. I en alder af 73 arbejder han stadig på at blive endnu rigere.

»Når man har nogle hundrede millioner, er målet at blive milliardær. Det har jeg så prøvet. Så næste mål må være, at jeg skal være milliardær i pund! Det er, så vidt jeg ved, den største møntfod. Den er i hvert fald større end dollars og euro,« siger Karsten Ree.

Janni har skrevet under på en ægtepagt, hvor hun fraskriver sig al arv fra Karsten Ree. Men Karsten afslører, at hun formentlig ikke kommer til at stå tomhændet tilbage, hvis han skulle gå bort. »Jeg lader ikke mine kære i stikken, så jeg har nok noget i ærmet. Mere vil jeg ikke fortælle,« siger han til Ekstra Bladet.
Janni har skrevet under på en ægtepagt, hvor hun fraskriver sig al arv fra Karsten Ree. Men Karsten afslører, at hun formentlig ikke kommer til at stå tomhændet tilbage, hvis han skulle gå bort. »Jeg lader ikke mine kære i stikken, så jeg har nok noget i ærmet. Mere vil jeg ikke fortælle,« siger han til Ekstra Bladet. Foto: Simon Læssøe
Vis mere


Rigmandens nuværende formue skal altså mere end fordobles i de kommende år, således at han kan komme op og runde 8,4 milliarder danske kroner, som det kræver for at blive en del af milliardærklubben i pund.

Ingen forkælelse

Men selvom at planen er, at formuen skal være stor, er der ingen planer om, at den skal spenderes.

»Nej nej! Jeg ser utrolig mange mennesker, der gør sådan. Ødelægger sig selv på den måde. De forkæler sig selv ihjel og går til i dekadence. Så slukker livets lys! Man bliver nødt til at kunne sætte pris på de små ting, ellers går man i stykker,« siger Karsten Ree og spørger:

»Hvem har lyst til at spise sin livret hver dag?«

I realityprogrammet ‘Janni & Karsten’ står det da også klart, at Karsten Ree ikke er for fin til at spise en leverpostej med mug på.

»Hvem har lyst til at spise sin livret hver dag?,« spørger Karsten Ree, der ikke går og drømmer om at fyre sine mange milliarder af på selvforkælelse.
»Hvem har lyst til at spise sin livret hver dag?,« spørger Karsten Ree, der ikke går og drømmer om at fyre sine mange milliarder af på selvforkælelse. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere