Mangemillionæren Karsten Ree har længe døjet med smerter i sin ryg og hofte. Derfor skal han i næste uge på hospitalet, hvor han skal igennem en stor operation.

Hans hustru, Janni Ree, har i et blogindlæg skrevet, at ægtefællen skal igennem en operation, hvor han skal have lavet en ny hofte. Ikke desto mindre er hun lettet over, at det bliver slut med smerter for den 71-årige ægtemand.

'Jeg er nervøs ved tanken om, at Karsten skal under kniven, omvendt bliver der lavet ca 10.000 hofteoperationer om året, det er heldigvis en rutineoperation,' skriver Janni Ree i blogindlægget.

For nylig var Janni Ree aktuel i programmet 'Forsidefruer' på TV 3. Her lagde hun vægt på, at det var vigtigt for hende at tjene sine egne penge og ikke være en golddigger på trods af parrets kæmpe formue. I den kommende tid vil der dog være mindre tid til arbejde selvstændigt, da hun skal hjælpe sin mand tilbage på benene.

'Jeg har trukket i sygeplejeuniformen, ved at han skal plejes det næste stykke tid,' skriver hun til slut på sin blog.

Tidligere har rigmanden været ramt af kræft i blæren. Her var han igennem et længere behandlingsforløb på Herlev Hospital. Den gang forårsagede kræften også store smerter i ryggen og i lænden.

Karsten Ree var ejer af 'Den Blå Avis', som gjorde ham til en af Danmarks rigeste personer. I dag er han medejer af ugebladet Tæt på. Karsten og Janni Ree lever sammen i en kæmpe villa kaldet Vedbæklund, som er en af landets dyreste ejendomme.