Lyt til artiklen

Det har været nogle hårde uger for duoen Sussi og Leo, der gennem den seneste måned har været ramt af alvorlig sygdom.

Nu er der dog godt nyt fra parret. Leo Nielsen er nemlig blevet udskrevet fra hospitalet.

Det skriver Se og Hør, og bekræfter Leos bedre halvdel over for B.T.

»Ja, han kom hjem fra hospitalet i dag klokken 13:30,« lyder det fra en glad Sussi.

Leo Nielsen blev i midt december ramt af alvorlig opkast, der krævede en akut indlæggelse samt en hasteoperation for tarmslyng.

Med sin udskrivelse har Sussi og Leo nu fået en hospitalsseng af kommunen, men hun er dog ikke i tvivl om, hvor han allerhelst vil ligge.

»Han vil helst ligge sammen med mig,« siger hun og fortæller, at Leo nu også har en kørestol, da han ikke har fået trænet sit venstre ben den seneste måned.

»Nu håber jeg, at jeg kan holde liv i ham,« lyder det fra Sussi med et grin.

Under sygdomsforløbet har Sussi naturligvis været ved sin mands side.
Under sygdomsforløbet har Sussi naturligvis været ved sin mands side. Foto: Privat.
Vis mere

Til B.T. har Sussi tidligere fortalt, at grundet det alvorlige sygdomsforløb stopper Leo sin aktive musikkarriere og påbegynder nu sin tilværelse som pensionist – og tid til at programmere computerspil.

Faktisk er det ikke kun computerspillene der kalder. Leo er også stor fan af racerløb, særligt Formel 1. Derfor ser han også frem til, at den nye sæson starter.

Og selvom Sussi nu får travlt med både at passe Leo og passe musikken, så glæder hun sig til at optræde med bandet 'Sussi og drengene'.

»Her på lørdag skal jeg øve med drengene. Den ene af gutterne synger anderledes end Leo, og derfor skal en del af sangene laves om. Det glæder jeg mig til.«