77 svinedyre stiletter, adskillige lyserøde spadseredragter – og et ikonisk skilt.

Det er nogle af de ting, Jennifer Aniston og Reese Witherspoon har rapset, efter optagelserne til deres to store succeser, 'Venner' og 'Blondinens hævn', er slut.

Det fortæller de to skuespillerinder i talkshowet 'The Graham Norton Show'.

»Du tog lidt af 'Venner' med, da du smuttede til slut, gjorde du ikke?« spørger showets vært, Graham Norton, og ved tydeligvis et eller andet.

De seks venner fra 'Venner'.
De seks venner fra 'Venner'. Foto: HO
Vis mere

Den falder Jennifer Aniston dog ikke for.

»Jeg tog dem alle fem,« svarer skuespilleren bag 'Rachel'-karakteren med henvisning til David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette og Matt LeBlanc, der spiller hendes fem venner i serien.

Det var dog ikke det eneste, hun tog med fra settet, får Graham Norton hevet ud af hende.

Hun pillede nemlig også et neonskilt, forestillende en kaffekop, ned fra kulissevæggen i vennernes stamcafé Central Perk.

Et replika af neonskiltet hænger bag baren i denne midlertidige pop op-version af legendariske Central Perk, som holdt åben en måned i 2014. Det rigtige skilt har Jennifer Aniston nemlig stjålet.
Et replika af neonskiltet hænger bag baren i denne midlertidige pop op-version af legendariske Central Perk, som holdt åben en måned i 2014. Det rigtige skilt har Jennifer Aniston nemlig stjålet. Foto: TIMOTHY A. CLARY
Vis mere

Den pryder nu hendes kontor og minder hende om de 10 år, hun spillede med i kæmpesuccesen.

Jennifer Aniston er på besøg i talkshowet for at promovere den nye serie ​'The Morning Show', som hun laver med kollegaen Reese Witherspoon.

Og også hun bliver spurgt af Graham Norton, hvad hun har snuppet med hjem fra settet.

I hendes tilfælde fra 'Blondinens hævn'-filmene.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell spiller med i 'The Morning Show', som bliver trækplasteret i Apples nye streamingtjeneste Apple TV+, der skal tage kampen om med Netflix.
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell spiller med i 'The Morning Show', som bliver trækplasteret i Apples nye streamingtjeneste Apple TV+, der skal tage kampen om med Netflix. Foto: NOAH BERGER
Vis mere

Og hendes svar får publikum til at gispe:

»Jeg fik hele min garderobe med. Jeg fik det skrevet ind i min kontrakt,« siger den 43-årige skuespillerinde.

Hun afslører samtidig, at den blandt andet indeholdt 77 bekostelige stiletter fra designeren Jimmy Choo – som hun aldrig har rørt siden.

'The Morning Show' er trækplasteret i Apples helt nye streaming-tjeneste Apple TV+, der skal tage kampen op med Netlifx.