Jennifer Aniston er klar til at jagte kærligheden igen.

Friends-stjernen åbnede op om sit kærlighedsliv i podcasten 'Lunch with Bruce' med Bruce Bozzi, hvor hun forklarede, hvorfor hun ikke har datet nogen, siden hun gik fra sin eksmand Justin Theroux i 2017.

»Jeg synes, det er på tide. Jeg tror, ​​jeg er klar til at dele min hverdag med en anden. Det ville jeg ikke i lang tid, og jeg elskede virkelig bare at være uden at være en del af et forhold,» siger Jennifer Aniston i podcasten og fortsætter:

»Jeg har været i et forhold med nogen siden jeg var 20. Så det har virkelig været rart bare at tage sig tid.«

Jennifer Aniston og eksmanden Justin Theroux.
Jennifer Aniston og eksmanden Justin Theroux. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX
Vis mere

Jennifer Aniston har tidligere været gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005. Senere var hun sammen med Justin Theroux fra 2011 til 2017. Nu har hun delt et par af de vigtigste træk, som hun leder efter ved sin næste partner.

»Den lethed der er, når samtalen bare flyder med en person første gang, er en god indikator,« fortæller Jennifer Aniston.

Hun mener også, at tillid og især det at have humor er vigtigt, når hun leder efter en partner.

I et tidligere interview med People har Jennifer Aniston fortalt, at hun aldrig vil bruge en dating-app for at finde kærligheden.

Foto: Jean-Baptiste LACROIX
Vis mere

»Absolut nej. Jeg vil bare holde mig til de normale måder at date på. Sådan vil jeg foretrække det.«

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun vil være interesseret i at blive gift igen, siger Jennifer Aniston, at hun vil priortere at være sammen med en 'fantastisk partner.'

»Åh Gud, det ved jeg ikke. Det er ikke på min radar. Jeg er interesseret i at finde en fantastisk partner og bare leve et behageligt liv og have det sjovt med hinanden. Det er alt, hvad jeg vil håbe på.«

Andre læser også