For nylig fortalte realityrigmanden Karsten Ree, at han har tabt 1,5 milliarder i aktier hos det kinesiske techfirma Alibaba.

Men den slags mærker hans kone, 'Forsidefruen' Janni Ree, ikke meget til. Ægteparrets økonomi er nemlig helt opdelt.

»Vi blander os ikke i hinandens økonomi, men jeg kan godt mærke det på hans humør, når det ikke går godt med aktierne,« forklarer Janni Ree med et grin til B.T.

»Men han bliver hurtigt glad igen. Han tør jo en masse ting, som vi andre nok ikke ville turde og har nok også lidt flere midler til det, end vi andre. Det ville gøre rigtig ondt på mig!«

Det celebre ægtepar har generelt helt forskellige syn på penge.

»Han kan ikke tælle i små penge, og jeg kan ikke tælle i så store penge – for mig bliver det bare tal, det er for høje beløb,« siger Janni Ree.

Til gengæld har hun nemmere ved at bruge penge på fornøjelser.

»Jeg giver ham mere! Jeg er den mest gavmilde, jeg inviterer ham ud at spise og på rejser og supriser, jeg har i hvert fald pungen rigtigt meget op af lommen. Karstens sidder lidt fast,« forklarer hun og griner.

»Jeg kan i hvert fald ikke mærke, at han har så mange penge. Nogle gange ville jeg da ønske, at han lige ville forkæle mig en gang imellem!«

51-årige Janni Ree og 76-årige Karsten Ree har været gift siden 2015, og her ses det dengang nygifte par på Karsten Rees store yacht i Rungsted Havn.
51-årige Janni Ree og 76-årige Karsten Ree har været gift siden 2015, og her ses det dengang nygifte par på Karsten Rees store yacht i Rungsted Havn. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Det er dog trods alt Karsten Ree, der har punget ud for parrets hjem, den 70 millioner dyre pragtvilla på Vedbæk Strandbæk.

Men her slipper Janni altså heller ikke for at spæde til.

»Vi splejser til rengøringen,« røber hun med et grin.

Men når det kommer til hjemmets to mindste beboere, mopserne Lola og Cobra, så er det kun Janni, der må hoste op. Som da Cobra for nylig blev opereret i svælget, og snart står overfor en stor øjenoperation.

»Det er noget af en omgang – og en udskrivning, det skal jeg love for! Karsten er glad for, at jeg tager den regning! 'Den tager du, skat, det er dine hunde!',« imiterer Janni Ree og ler.