'Køb mine børn!'

Sådan indleder diamantdronningen Katerina Pitzner sit seneste opslag på Instagram.

Det gør hun, fordi hun – som et led i en indsamling til Knæk Cancer –  udlodder dates med to af sine døtre, Elvira og Thalia, til højestbydende.

»Her i slutspurten bliver man jo ekstra desperat og kreativ. Så jeg sagde til pigerne, at de godt kunne forberede sig på, at jeg ville bortauktionere en date med hver af dem,« fortæller diamantdronningen til B.T.

»Det var de heldigvis friske på. Det er jo i en god sags tjeneste.«

Stævnemøderne, der er på højkant, vil som udgangspunkt udspille sig over en frokost.

Det hele vil blive arrangeret på forhånd, således der ikke hviler et ekstra pres på den heldige køber om at istandsætte den helt perfekte date.

Desuden vil alt være betalt på forhånd.

Skulle du sidde og være interesseret, så er det altså inde på diamantdronningens Instagram, du kan byde på en date med én af hendes to celebre døtre.

Det har også været muligt at byde ind på en date med Katerina Pitzener selv, men den er allerede solgt, fortæller hun på Instagram.

Den diamantglade familie har de seneste måneder hjulpet indsamlingen ved blandt andet at sælge ud af private ejendele og smykker – og nu sætter de altså også deres selskab til salg.

Indsamlingen slutter om ti dage, når det store Knæk Cancer-show løber af stablen.

Pitzner-familien ved endnu ikke, hvor meget det er lykkes dem at samle ind, da pengene, der overføres, går direkte til Knæk Cancer.

Det finder de først ud af sammen med resten af Danmark, når det hele kulminerer ved indsamlingsshowet 30. oktober.