'Forfærdelig.' Sådan lyder dommen over Whoopi Goldbergs reaktion på en sag, der drejer sig om nøgenbilleder.

I hvert fald hvis man spørger hovedpersonen i sagen, skuespillerinde Bella Thorne, som delte nøgenbilleder af sig selv, som modsvar til en hacker, der truede hende.

Det var i ABC-talkshowet 'The View' mandag, at Goldberg luftede holdningen, at man selv er ude om det, hvis man som kendt person får stjålet nøgenbilleder. Hun er en af værterne i programmet.

»Hvis du er berømt, så er jeg ligeglad med, hvor gammel du er. Så tager man ikke nøgenbilleder af sig selv,« sagde stjernen, som blandt andet er kendt fra 'Halløj i klosteret'-filmene.

Her ses Bella Thorne i 2018. Hun har nu i kamp mod en hacker valgt at offentliggøre egne nøgenbilleder. REUTERS/Mario Anzuoni
Her ses Bella Thorne i 2018. Hun har nu i kamp mod en hacker valgt at offentliggøre egne nøgenbilleder. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Udtalelsen ramte dog den unge skuespillerinde Thorne hårdt. Hun udtalte sig efterfølgende i en tårevædet video på Instagram om Goldbergs udtalelser og sin hackede konto.

Sagen startede, da en fremmed skaffede sig adgang til Thornes private filer, men i stedet for at lade sig true gik skuespillerinden selv ud på Twitter og delte sine pikante billeder.

Sammen med opslaget skrev hun en direkte besked til personen, der havde hacket hende:

'Fuck dig og den magt, du tror, du har over mig. Jeg skriver om det her i min næste bog.'

Arkivfoto. Whoopi Goldberg udtalte, at kendisser ikke bør tage eller få taget nøgenbilleder af dem selv. Angela Weiss / AFP
Arkivfoto. Whoopi Goldberg udtalte, at kendisser ikke bør tage eller få taget nøgenbilleder af dem selv. Angela Weiss / AFP Foto: Angela Weiss
Vis mere

Hackeren er dog ikke den eneste, som nu må stå mål for Thornes vrede. Hun slår fast, at Whoopi Goldberg er skyldig i at bebrejde de forkerte.

'Kære Whoopi. Jeg har elsket dig i så land tid, men ærligt, så er jeg meget utilfreds og ked af det over din reaktion til min afsløring. At bebrejde piger for overhovedet at tage billederne? Det er sygt, og helt ærligt klamt.'

Sådan skriver den 21-årige skuespillerinde, som er bedst kendt for at have været med i Disneys tv-serie 'Shake it up'.

Hun siger, at hun føler med stjerner som Jennifer Lawrence, der også fik sine billeder læket. Hun fortalte, at hun følte sig offentligt 'voldtaget'.

Thorne påpeger desuden over for Goldberg, at der også er unge piger, som efter at have været hacket har begået selvmord, fordi de ikke ser anden udvej.

Hun minder stjernen om, at netop det talkshow, hvor hun sidder som vært, henvender sig til unge kvinder.

Mange kvindelige stjerner har været udsat for at have fået billeder og videoer af dem nøgne delt.

Blandt andet den førnævnte Jennifer Lawrence, Cara Delevingne og Emma Watson.