'Fuck dig og den magt, du tror, du har over mig.'

Sådan skriver den amerikanske skuespillerinde og Disney-stjerne Bella Thorne i et kontroversielt Twitter-opslag, hvor hun har delt nøgenbilleder af sig selv.

Opslaget er angiveligt skuespillerens forsøg på at komme en hacker i forkøbet. Den påståede hacker havde nemlig truet hende med at dele de afslørende billeder med omverdenen.

'Det seneste døgn er jeg blevet truet med mine egne nøgenbilleder,' skriver den 21-årige skuespillerinde i sit Twitter-opslag og fortsætter:

'Jeg føler mig skidt tilpas, jeg føler mig overvåget og jeg føler, at nogle har taget noget fra mig, som jeg kun ville have, at en helt særlig person skulle se.'

Du kan se hele opslaget og billederne i bunden af artiklen.

Bella Thorne har mere end 6,6 millioner følgere på sin Twitter-konto, som, hun hævder, blev hacket torsdag.

Den pågældende dag blev der da også delt en lang række kontroversielle – deriblandt racistiske – opslag fra hendes profil, hvilket er yderst ukarakteristisk for hende, skriver The Hollywood Reporter.

Bella Thorne.
Bella Thorne. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

I opslaget med nøgenbillederne af sig selv har Bella Thorne skrevet, at hun har delt billederne, fordi det 'skulle være hendes egen beslutning'.

'Jeg kan sove bedre i aften, fordi jeg ved, jeg tog magten tilbage. Du kan ikke kontrollere mit liv, og det vil du aldrig kunne,' slutter hun opslaget.

Det er uvist, hvorvidt Bella Thorna har meldt det påståede hacker-angreb til politiet.

CNN har forsøgt at ringe til det nummer, der angiveligt står bag truslerne mod Bella Thorne. Nummeret kan man kan se på den amerikanske skuespillerindes screenshot, men CNN's opkald er ikke blevet besvaret.

Bella Thorne slog for alvor igennem som skuespillerinde i rollen som CeCe Jones i Disney-serien 'Shake it Up'. Siden da har hun medvirket i flere film og serier.

Sidste år afslørede hun i forbindelse med MeToo-bevægelsen, at hun blev seksuelt misbrugt som barn.

'Jeg er blevet seksuelt misbrugt så langt tilbage, jeg kan huske, indtil jeg var 14 år,' skrev hun på Twitter og fortsatte:

'Jeg fandt endelig modet til at låse min dør om natten og sidde op ad den. Hele natten. Mens jeg ventede på, at nogen igen skulle udnytte mig. Igen og igen ventede jeg på, at det skulle stoppe. Og det gjorde det til sidst. Men nogle af os er ikke så heldige, at vi slipper fra det i live. Please, stå op for hver eneste sjæl i dag, der er blevet mishandlet.'