Endnu en kendis står nu frem og fortæller, at hun er blevet seksuelt misbrugt.

Denne gang er det den amerikanske skuespiller Bella Thorne, der åbner op for en af hendes mest private hemmeligheder.

På Instagram skriver stjernen, der blandt andet er kendt fra Disney-serien ‘Shake It Up, der fra 2010 til 2013 var en stor succes for den i dag 20-årige kvinde, at overgrebene stod på gennem adskillige år.

‘Jeg er blevet seksuelt misbrugt så langt tilbage, jeg kan huske, indtil jeg var 14 år,’ skriver hun og fortsætter:

‘Jeg fandt endelig havde modet til at låse min dør om natten og sidde op ad den. Hele natten. Mens jeg ventede på, at nogen igen skulle udnytte mig. Igen og igen ventede jeg på, at det skulle stoppe. Og det gjorde det til sidst. Men nogle af os er ikke så heldige, at vi slipper fra det i live. Please, stå op for hver eneste sjæl i dag, der er blevet mishandlet. #timesup’

Med det afsluttende hashtag udtrykker Belle Thorne solidaritet med Time's Up-bevægelsen, der på linje med MeToo-bevægelsen sætter fokus på seksuelt forulempede kvinder, særligt i underholdningsindustrien.

Det var også et tema søndag aften, da flere stjerner til Golden Globe-prisuddelingen havde valgt at iføre sig sort tøj for at markere deres sympati med ofre for seksuel chikane og overgreb.

Hollywood har været ramt af en stribe historier med beskyldninger om seksuelle overgreb, hvilket begyndte i oktober, da en række kendte skuespillere, herunder Gwyneth Paltrow, fortalte om overgreb angiveligt begået af filmproducenten Harvey Weinstein.