Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Jeg havde aldrig set en nøgen mand før, men jeg blev så glad, da han sagde, jeg var smuk.«

Sådan fortæller Hilda Heick om den første gang, hun så Keld Heick nøgen – og han så hende.

Parret havde set hinanden i halvandet år, da den dengang 17-årige musiker forsigtigt spurgte, om han måtte se sin kæreste uden tøj.

»Jeg var meget tynd, så jeg var nervøs og ville kun tage mit tøj af, hvis han gjorde det samme,« fortæller Hilda Heick i bogen 'Keld og Hilda – par nr. 1', af Marianne Tofte, ifølge Se og Hør.

»Vi kyssede hinanden og mærkede længslen, men skyndte os så at tage tøjet på igen.«

Der skulle gå yderligere halvandet år, før parret havde sex, har Hilda Heick tidligere fortalt til Tidens Kvinder.

»Jeg kan huske, at jeg bagefter tænkte: 'Tak skal du have! Er det virkelig noget, jeg skal gøre resten af mit liv!' Jeg sagde også til Keld, at jeg ikke syntes, det var sjovt – og jeg tror heller ikke, det var den store succes for ham,« sagde Hilda Heick om sin seksuelle debut som 18-årig.

Under et interview med B.T. i  2000 kom Hilda Heick også ind på sit og Keld Heicks sexliv, som hun kaldte 'godt', omend det 'naturligvis går op og ned og i nogle perioder er mere intensivt end andre'.

Her svarede hun blandt andet på, hvad det mest sexede ved hendes ægtemand var:

»Jeg har en ualmindelig dejlig mand! Han har stadigvæk sine dejlige øjne og hans venlighed, ja, hele hans personlighed gør ham sexet!,« svarede hun.

Hun fortalte desuden, at hvis Keld Heick skal forføre sin viv, skal han tage hende med ned i sommerhuset og tænde op i brændeovnen, inden de får en tur i den friske luft efterfulgt af en dejlig middag.

»Så tænder det nogle følelser.«

Andre læser også