Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De blev kærester, giftede sig og fik børn. Men de passede aldrig sammen.

Den ene halvdel af et af Hollywoods tidligere superpar løfter nu sløret for, hvorfor deres tilsyneladende lykkelige ægteskab endte galt.

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow og Coldplay-forsanger Chris Martin giftede sig i 2003. De fik børnene Apple og Moses, der i dag er 14 og 15 og blev skilt i 2014.

Siden har det tidligere ægtepar bevaret et godt venskab. Det til trods for, at begge i dag har fundet nye partnere.

43-årige Chris Martin er kærester med skuespillerinden Dakota Johnson. 47-årige Paltrow blev gift med producenten Brad Falchuk i 2018 - og da de tog på bryllupsrejse, var Chris Martin og eksparrets børn med.

Det hele virker dermed lykkeligt og harmonisk - så hvorfor gik ægteskabet i stykker i første omgang? Det svarer Gwyneth Paltrow på i et essay i den nyeste udgave af Vouge:

'Vi var tætte, selvom vi aldrig blev et 'rigtigt par'. Vi passede bare ikke helt sammen. Der var altid noget uro og nervøsitet. Men for pokker hvor vi elskede vores børn,' skriver Gwyneth Paltrow.

Men superstjernen slår samtidig fast, at skilsmissen var alt andet end smertefri.

Især da det daværende ægtepar i 2013 forsøgte at leve sammen, efter at deres forhold reelt var gået i stykker, og de var blevet separeret.

'Vi forsøgte alt. Vi ville ikke mislykkes. Vi ville ikke skuffe nogen. Vi ville for alt i verden ikke såre vores børn. Vi ville ikke miste vores familie,' skriver Gwyneth Paltrow.

Men hun og Chris Martin måtte hurtigt sande, at der er gode grunde til, at det sjældent er en god idé at dele matrikel med sin eks.

'Hvem sover hvor, hvem går i bad hvornår, hvad siger vi til børnene?,' spørger hun i Vouge.

De havde gode dage, men mange dage var også forfærdelige.

Dage, hvor de ikke kunne tåle synet af hinanden.

Alligevel mindede Gwyneth Paltrow og Chris Martin hinanden om, hvorfor de gjorde det her. At skilsmissen skulle ende så lykkeligt som muligt.

Efter et år måtte de give op og flytte fra hinanden.

Gwyneth Paltrow og Chris Martin smed derefter bomben og afslørede for verden, at et af klodens mest kendte ægtepar var fortid.

Andre læser også