Coldplays forsanger, Chris Martin, ramte bunden efter sin skilsmisse fra Gwyneth Paltrow i 2014. Han var så langt nede, at hans venner og bandmedlemmer frygtede det værste.

Chris Martin fortæller, at han under bandets turné med albummet 'Mylo Xyloto' følte sig 'fuldstændigt værdiløs og som en, der ikke betød noget for nogen', skriver Daily Mail.

»Jeg var virkelig ét stort rod, og jeg var ikke i stand til at sætte pris på de gode ting omkring mig. Og så skulle jeg selvfølgelig igennem en skilsmisse med Gwyneth. Hør, jeg vil ikke pive, jeg er taknemmelig for alt, men der var det altså lige ved og næsten,« siger Chris Martin.

Det åbenhjertige interview finder sted i dokumentarfilmen 'A Head Full Of Dreams', og selvom det aldrig bliver sagt direkte, ligger det kraftigt mellem linjerne, at verdensstjernens venner frygtede, at Chris Martin ville gøre skade på sig selv.

Gwyneth Paltrow og Chris Martin var gift i ti år og har to børn sammen. Vis mere

Hans bandmedlemmer, Johnny Buckland, Guy Berryman og Will Champion, giver alle udtryk for, hvor bekymrede de var.

Bandets tidligere manager Phil Harvey sætter ord på:

»Ens tanker kommer hurtigt hen til det værst tænkelige scenarie. Jeg var så bekymret på et tidspunkt, at jeg bare var glad for at få en sms fra ham om morgenen, så jeg vidste, at han var okay,« siger Phil Harvey.

Chris Martin afslører i samme dokumentarfilm, at han altid har kæmpet med dårlig selvtillid og angst for ikke at være god nok.

Chris Martins bandkammerater frygtede det værste. Vis mere

»Jeg tror, at alt, vi nogensinde har lavet, er noget lort,« siger Chris Martin og uddyber:

»Det er derfor, jeg bliver ved med at lave nyt materiale. Jeg har bare en mavefornemmelse. Det er det, der driver mig til at indspille den næste plade,« siger Chris Martin.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift i 10 år og har børnene Apple, 14, og Moses, 12.

Chris Martin dater i dag 29-årige Dakota Johnson, som blandt andet har en af hovedrollerne i 'Fifty Shades of Grey'. Gwyneth Paltrow blev i september gift med den amerikanske instruktør Brad Falchuk.