»Han får slag for at have skrevet det. Og hvis han udgiver det, så er han færdig.«

Sådan lød truslen angiveligt fra en kendis, der i sin tid bestemt ikke var tilfreds med at blive nævnt i Gulddrengs satiriske hit og gennembrudssang 'Se mig nu'.

Det afslørede manden bag Gulddreng, Malte Ebert, i det seneste afsnit af TV 2-programmet 'Toppen af poppen', hvor han ligeledes fortalte, at han i sin tid måtte få en livvagt i frygt for at blive gennemtæsket af den pågældende kendis.

En kendis, som 27-årige Malte Ebert gennem sin manager oplyser til B.T., at han ikke ønsker at sætte navn på.

Remee afviser, at det var ham, der truede Gulddreng med tæsk.
Remee afviser, at det var ham, der truede Gulddreng med tæsk. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Vis mere

Sikkert er det dog, at i alt 11 kendisser bliver nævnt i Gulddrengs hitsang.

Og dem har B.T. forsøgt at kontakte for at komme tættere på at finde ud af, hvem der tilsyneladende ikke fandt det sjovt at blive nævnt.

En af de 11 nævnte kendisser i sangen er den tidligere 'X Factor'-dommer Remee, som bliver omtalt på følgende måde: 'Hey Remee, har lige noget, jeg vil sige: Alle sammen ved, at jeg har kysset med din pige.'

Hos den 46-årige producerer er der dog bestemt ikke noget drama at hente, fortæller han.

»Jeg tror, at Gulddreng og jeg har lavet så meget sammen, at ingen kan tro, at det var mig,« siger han og uddyber:

»Han har været og synge på min klub, og vi har lavet tv sammen, så jeg har ikke umiddelbart set nogen grund til at tæske ham,« griner han.

Remee siger endvidere, at han og kæresten, modellen Mathilde Gøhler, har hørt 'Se mig nu' flere gange derhjemme og blot finder den humoristisk.

»Jeg tager ikke den slags så tungt, men synes bare, at det er sjovt.«

Medina afviser også at have truet Gulddreng med tæsk.
Medina afviser også at have truet Gulddreng med tæsk. Foto: Kim Haugaard
Vis mere

Også Julie Zangenberg og Medina bliver nævnt i Gulddrengs sang, men de afviser gennem deres respektive managers, at det er dem, der har truet Malte Ebert med tæsk.

Det samme gør rapperen, produceren og sangeren TopGunn med det borgerlige navn Oliver Gammelgaard.

»Det kan jeg hundrede procent afkræfte,« skriver han i et skriftligt svar.

Det har ikke været muligt for B.T. at få en kommentar fra Nicklas Bendtner, men en kilde tæt på ham afviser, at den tidligere landsholdsspiller har noget med truslerne at gøre:

»Der har aldrig været og er stadig ikke problemer mellem de to på grund af den pågældende sang. Nok snarere tværtimod,« lyder det.

Den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner.
Den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Sangeren Christopher afviser gennem sit pladeselskab at have truet Gulddreng med tæsk, mens rapperen BLAKs pladeselskab oplyser, at de ikke har lyst til at kommentere sagen og dermed ingen kommentarer har til spørgsmålet om, hvorvidt det var BLAK, der stod bag truslerne.

Hverken Emil Stabil, Gilli, Kidd eller Kesi er vendt tilbage på B.T.'s henvendelser.

Det er dog ikke første gang, sagen har været i medierne. I 2016 kunne B.T. berette, hvordan Gulddreng delte en offentlig undskyldning til sidstnævnte i en ti sekunder lang video på sociale medier.

I undskyldningen beklagede Gulddreng for de ting, han synger om Kesis mor.

»Man kan lave sjov med mange ting, men det er ikke sjovt, når man blander familie ind i noget. Derfor vil jeg gerne sige undskyld til Kesis mor og Kesis familie. Det stopper nu,« sagde Gulddreng dengang i sin undskyldning.

Du kan læse teksten til 'Se mig nu' herunder: