Din-mor-jokes er åbenbart ikke altid sjove - i hvert fald ikke hvis de handler om rapperen Kesis mor.

'Man kan lave sjov med mange ting, men det er ikke sjovt, når man blander familie ind i noget,' sådan siger en tydeligt alvorlig Gulddreng i en video på sin Facebookside.

Gulddreng er kunsternavnet på en ny dansk rapper og sanger. I maj i år udgav han sin første single 'Model', som hurtigt strøg til tops på hitlisterne i Danmark.

Artiklen fortsætter under videoen

Undskyldningen handler om en passage i Gulddrengs seneste single ”Se Mig Nu”, hvor den flabede unge stjerne i flæng hoverer over alle de andre danske rapnavne lige nu. Og alle får en tur i Gulddrengs maskineri: TopGunn, Emil Stabil, Gilli, Kidd, og Bendtner, men da turen kommer til Kesi er det åbenbart blevet for meget.

»Kesi siger, han ikke har sovet i et år. Men det passer ikke, snakkede med hans mor i går. Hun sagde, at han er doven, sagde han sover længe. Går for meget i byen og bruger for mange dumme penge,« synger Danmarks nyeste skud på stjernestammen, med henvisninger til Kesis egne sange ”Søvnløs” og ”Dumme Penge”.

Lige nu er det uklart, om undskyldningen er Gulddrengs eget påfund, eller om der ligger andre motiver bag, men i kommentarfeltet på Facebook er det tydeligt, at både følgere på Gulddrengs side og på Kesis er klar over, at der har været en kontrovers mellem de to, som for eksempel herunder på Kesis profil, hvor holdningen til Gulddreng er ret klar.