Der er blevet konstateret et tilfælde af Delta-coronavarianten til Reality Awards, kunne B.T. afsløre mandag, men derudover har der nu også været konstateret smitte med den almindelige coronavirus.

Sigmund Trondheim, kendt fra realityprogrammerne 'X Factor' og 'Divaer i junglen', samt Asbjørn Nielsen fra 'Ex on the Beach', har nemlig fået konstateret virussen efter at have deltaget i festlighederne, fortæller de til B.T.

»Jeg blev testet i lørdags, fordi jeg havde høj feber midt på dagen, og så blev jeg testet lørdag aften, både PCR- og lyntest, og så var de positive,« forklarer Sigmund Trondheim.

»Jeg er ret sikker på, jeg har fået det til Reality Awards,« understreger han.

Sy Lee ankom til Reality Awards sammen med realitykollegaerne Trine Skjollander og Sigmund Trondheim. Både Trine og Sigmund blev ligeledes smittet med corona til eventet og viste heller ikke coronapas i indgangen, har de tidligere fortalt til B.T.
Sy Lee ankom til Reality Awards sammen med realitykollegaerne Trine Skjollander og Sigmund Trondheim. Både Trine og Sigmund blev ligeledes smittet med corona til eventet og viste heller ikke coronapas i indgangen, har de tidligere fortalt til B.T. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Sigmund Trondheim ankom til realityprisuddelingen sammen med realityfællerne Sy Lee og Trine Skjollander. Det har dog endnu ikke været muligt for B.T. at få kontakt til de to sidstnævnte.

Men Sigmund fortæller, at ingen af de tre skulle vise coronapas i indgangen – selvom de alle tre var blevet testet negativ forud for festen.

»Vi blev ikke spurgt om at vise noget,« forklarer Sigmund Trondheim, der også mistænker, at det var på samme vis, coronasmitten udbrød i københavnske Docken i onsdags.

»Jeg tror, der er en, der har haft corona til Reality Awards og smittet det videre til en masse andre. Jeg tænker, det må have været en, der heller ikke skulle vise coronapas, men jeg ved det ikke,« forklarer han.

Således så det ud, da Reality Awards 2021 blev afholdt på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021
Således så det ud, da Reality Awards 2021 blev afholdt på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021 Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Arrangør: Det passer simpelthen ikke!

Men Kit Nielsen, der er arrangør af Reality Awards, kalder det en lodret løgn, at Sigmund Trondheim og hans to kompagnoner ikke blev tjekket i døren.

»Det passer simpelthen ikke, det Sigmund siger. Jeg var ude at tjekke løbende, om det blev overholdt, og det gjorde det til perfektion,« fastholder Kit Nielsen fast over for B.T.

»Jeg har også fået tilkendegivelser fra mange deltagere, der syntes, at vi håndterede coronasituationen ekstremt flot,« fortsætter hun.

De gæster til Reality Awards, som B.T. indtil videre har været i kontakt med, er da også alle blevet tjekket for coronapas i indgangen.

'Årgang 0'-stjernerne Stephanie Siguenza og Rachel Ellebye på scenen til Reality Awards 2021.
'Årgang 0'-stjernerne Stephanie Siguenza og Rachel Ellebye på scenen til Reality Awards 2021. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Det gælder også coronasmittede Asbjørn Nielsen fra 'Ex on the Beach'.

Han blev testet positiv mandag, efter at have fået influenza-lignende symptomer søndag.

»Jeg synes egentlig, de havde formået at lave showet meget corona-venligt. Jeg, og alle dem jeg gik sammen med, blev tjekket for coronapas i indgangen, og de var generelt også meget opmærksomme på sikkerheden,« fortæller Asbjørn Nielsen til B.T.

»Det kunne man også se ved, at Teitur blev smidt ud på grund af, at de mente, at han ikke fulgte reglerne godt nok,« understreger han med episoden, hvor 'Paradise Hotel'-deltageren Teitur Skoubo blev smidt ud, da han mod coronaforholdsreglerne havde rejst sig op for mange gange.

Også 'Ex on the Beach'-deltageren Asbjørn Nielsen blev mandagen efter Reality Awards PCR-testet positiv for corona. Til eventet delte ham og Sy Lee mundvand ud på aftenen.
Også 'Ex on the Beach'-deltageren Asbjørn Nielsen blev mandagen efter Reality Awards PCR-testet positiv for corona. Til eventet delte ham og Sy Lee mundvand ud på aftenen. Foto: Lykke Buhl
Vis mere

Eksempelvis viste også de to 'Årgang 0'-personligheder Stephanie Siguenza og Rachel Ellebye coronapas ved indgangen.

De har også begge - ligesom de mange andre gæster, B.T. har talt med - testet negativ for coronavirus efterfølgende.

»Jeg skulle vise coronapas. Vagten fik min negative test, som jeg fik taget dagen forinden. Og jeg har ikke fået konstateret corona efter festen. Jeg havde også fået første vaccinestik ugen inden, og jeg har også haft corona før,« forklarer Stephanie Siguenza.

»Alle skulle vise coronapas ved indgangen. Jeg havde selv fået foretaget en PCR-test dagen før. Jeg er også testet negativ søndag og har lige taget endnu en covid-19-test. Jeg fik også mit første stik for to uger siden. Min bror og mine fire venner er også testet negative,« slår Rachel Ellebye fast.

'LEGO Masters'-vinderen Frederik Randbøll Jørgensen er blandt de mange Reality Awards-gæster, som B.T. har talt med, der beretter om at have vist coronapas i døren, samt at være blevet testet negativ for coronavirus efterfølgende.
'LEGO Masters'-vinderen Frederik Randbøll Jørgensen er blandt de mange Reality Awards-gæster, som B.T. har talt med, der beretter om at have vist coronapas i døren, samt at være blevet testet negativ for coronavirus efterfølgende. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Men trods de mange forholdsregler er der altså blevet konstateret både Delta-varianten og almindelig coronavirus til Reality Awards i onsdags.

»Det er pisse træls og irriterende, at der er blevet fundet coronatilfælde. Vi har gjort alt forarbejde, jeg føler, man kunne gøre, og så alligevel sker det her,« sukker arrangøren Kit Nielsen.

»Jeg glæder mig til at se, hvad der sker efter kampen i Parken mandag. Det så langt mindre coronavenligt ud end Reality Awards, vil jeg mene,« slutter Kit Nielsen.

Indtil videre skal alle prisuddelingens gæster være i isolation på grund af Delta-udbruddet, indtil de får en negativ PCR-test tidligst tirsdag. Alle gæster vil blive kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed.