Fansene raser mod den amerikanske realitystjerne Kylie Jenner.

For på sin Instagram-profil deler hun et billede af sig selv, hvor hun er nøgen og smurt ind i falsk blod.

Det har vækket mange negative, bekymrede og forargede reaktioner fra fans, særligt i forhold til realitykendissens graviditet. Efter at rygterne havde floreret massivt i et par uger, bekræftede Kylie Jenner nemlig den lykkelige nyhed i en video på Instagram i september.

'Det er satanisme! Det her opslag er klamt og bekymrende. Især når man tænker på, at hun er gravid!' skriver en frustreret fan, og en anden har kommenteret: 'Er hendes baby okay?'

Det blodige opslag kommer i forbindelse med en ny kollektion fra Kylie Jenners kosmetikvirksomhed Kylie Cosmetics.

'Kylie x Nightmare on Elm Street kollektionen lanceres i morgen,' skriver Kylie Jenner til billedet.

Men det, der skulle være en sexet halloween-kollektion, bliver haglet ned på Kylie Jenners Instagram-profil med over 275 millioner følgere.

'Jeg forstår ikke, hvordan en drabsscene kan være attraktiv og forførende. Hvordan kan det promovere hendes makeup-produkter?!' skriver en oprørt profil.

'En morder er IKKE sexet. Det er tragisk og uhyggelig, og det er yderst upassende for Kylie.'

Andre fans gør grin med det blodige opslag og kommenterer med menustrationsjokes, såsom 'første menustrationsdag' eller 'mig, der nyser, mens jeg har mens'.

Skuespilleren, Jenny McCarthy, har endda lavet en TikTok-video med billedet af nøgne og blodige Kylie Jenner i baggrunden, hvor Jenny McCartny rækker hende en tampon.

'Og jeg, som troede, at jeg havde heftige dage med mens,' skriver hun til videoen.