Ventetiden er forbi, lyder det fra DR-vært Sofie Østergaard på Instagram.

For hun er nemlig blevet mor for tredje gang. Men fødslen var langt fra en dans på roser.

»Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse, men takket være gode venner, falckredderne J & D og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle Sebastian Richelsen, har vi alle fem det godt!,« afslører hun på sin Instagram-profil.

I opslaget har hun tilføjet et billede af DR-værten selv og et lille babyhoved.

Sofie Østergaard på den røde løber ved Zulu Awards i KB Hallen torsdag den 29. april 2021. (foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021).
Sofie Østergaard på den røde løber ved Zulu Awards i KB Hallen torsdag den 29. april 2021. (foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021). Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Parret vidste ikke, hvilket køn det ville ende med at være, men i opslaget afslører hun, at det var en lille pige, som kom til verdenen.

Og MGP-værten har fået en masse lykønskninger på sit opslag.

Blandt andet har Sofie Linde, Anders Breinholt, Nabiha og Cecilie Hother ønsket parret tillykke med familieforøgelsen.

Da Sofie Østergaard i sin tid afslørede, at hun ventede sit tredje barn, var det også med et opslag på Instagram.

»Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med Sebastian Richelsen og forventer, at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter!,« lød det den gang.

De to tidligere 'projekter' hedder Villy og Geo og er henholdsvis fem og tre år, der ifølge opslaget elsker deres nye lillesøster og var absolut værd at vente på.