Efter at hun i 2012 udgav selvbiografien 'Testamente', hvor hun blandt andet gik tæt på sit eget kærlighedsliv, springer Anne Linnet nu ud som krimiforfatter.

Bogen hedder 'Fucked' og handler om det kvindelige politimakkerpar Nynne Quist og Fanny Salomon, der sættes til at opklare et mord på en ung kvinde, der findes død på en skovsti nær Helsingør.

I bogen beskriver Anne Linnet både drabsafdelingen hos Københavns politi og et hårdkogt misbrug-miljø. På Arnoldbusck.dks hjemmeside lyder det blandt andet:

'Nynne Quist fra drabsafdelingen finder hurtigt frem til et nærliggende boligkompleks, hvor der natten inden har været en stor fest. Her mødes hun af et fjendtligt miljø, hvor steroider og præstationsfremmende stoffer ser ud til at være en del af hverdagen, og efter at have undersøgt stedet er hun ikke i tvivl: Her er foregået noget voldsomt i løbet af natten.'

'Men hun er kun lige nået tilbage på politigården og i færd med at gennemgå de fundne spor med makkeren Fanny Salomon, da der indløber en besked: Der er fundet et nyt lig i samme område i Helsingør …'

Udover selvbiografien 'Testamente' har Anne Linnet tidligere udgivet digtsamlingen 'Glimt' (1983) og erindringsbogen 'Hvor kommer drømmene fra' (1999).

Musikalsk har Anne Linnet netop afsluttet en sommerturné med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen. Til november tager hun samtidig med bogudgivelsen ud på en stor juleturné.

'Fucked' udkommer den 7. november og kommer til at koste 249,95 kroner.

Forsiden til Anne Linnets krimi 'Fucked'.
Forsiden til Anne Linnets krimi 'Fucked'. Foto: Pressefoto
Vis mere

Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og Anne Linnet i forbindelse med årets 'Grøn Koncert'-pressemøde.
Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og Anne Linnet i forbindelse med årets 'Grøn Koncert'-pressemøde. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere