Aalborg Pirates kunne tirsdag skøjte af isen med sin tredje sejr i træk, da Esbjerg Energy blev slået.

Aalborg Pirates er for alvor kommet på ret kurs igen efter tre nederlag på lidt over en uge i starten af måneden.

Siden er det nemlig blevet til lutter sejre for nordjyderne. Tirsdag kom den tredje i træk, da Esbjerg Energy på egen is blev slået med 6-0.

Aalborgs sejr blev grundlagt i anden periode, der startede 0-0, men sluttede med en føring til gæsterne på 4-0. Og den blev altså kun større i tredje periode.

Med sejren er Aalborg på andenpladsen to point efter topholdet Frederikshavn White Hawks. Esbjerg ligger nummer seks.

Tidligere tirsdag tabte de forsvarende mestre, Rungsted Seier Capital, for tredje kamp i træk, da det mod Sønderjyske endte 3-6. Seks af kampens ni mål blev lavet i første periode, som endte med en sønderjysk føring på 4-2.

Rungsted har 11 point for lige så mange kampe på tabellens næstsidsteplads. Kun Rødovre Mighty Bulls har færre point.

Sønderjyske ligger nummer fire med 21 point, syv færre end Frederikshavn.